I over 200 år har KONGSBERG laget løsninger som gjør det mulig for mennesker verden over å levere ekstreme prestasjoner under ekstreme forhold.

Vi er i dag verdensledende på flere områder innenfor maritim virksomhet, forsvar, romfart, olje og gass. Vår styrke er å sette sammen brede kompetansemiljøer rundt produkter, teknologier og markedsbehov.

Tør du søke en av Norges mest spennende og utfordrende sommerjobb?

Sommerjobb 2018

 

Som sommerstudent i KONGSBERG får du prøve deg på noen av de teknisk mest utfordrende oppgavene vi i KONGSBERG står overfor. Utfordringer på 11.000 meter under havoverflatene til 36.000 kilometer ut i verdensrommet. Vi tilbyr spennende oppgaver enten du er interessert i olje & gass-, maritim-, forsvars- eller romfartsteknologi.

 

Du kan jobbe sammen med noen av våre erfarne og kreative ingeniører i en teknisk avdeling eller sammen med andre studenter på et av våre konkrete sommerprosjekter. Som sommerstudent får du selvsagt tett oppfølging fra ansatte i KONGSBERG, muligheten til å bryne deg på en rekke utfordringer, bygge nettverk, tilegne deg relevant arbeidserfaring og være med på masse gøy også utenfor arbeidstiden.

 

Vi har to typer sommerjobber:

- i teknisk avdeling eller på sommerprosjekt

Du kan lese om våre sommerprosjekter her.

 

Vi oppfordrer spesielt studenter som studerer tekniske fag til å søke, men andre fagretninger er også velkommen. Merk at det er utelukkende søknader sendt via vårt elektroniske søknadssystem som blir vurdert.

Jobbtype:
Sesong
Søknadsfrist:
28.02.2018
Arbeidssted:
Flere
Del denne jobben: