Kongsberg Gruppen Kongsberg Satellite Services

Programutviklere

Kongsberg Satellite Services står overfor en kraftig vekst for å betjene det kommersielle satellittmarkedet, og søker derfor etter programvareutviklere som vil være med på å utvikle fremtidens bakkestasjons-tjenester. Vi har i dag mer enn 120 antenner rundt om i verden, som betjener mer enn 35 000 satellittkontakter hver måned. Som programvareutvikler vil du jobbe med automatisk utnyttelse av antenneparken, samt moderne grensesnitt mot våre kunder. Arbeidet vil omfatte alt fra systemarkitektur, utvikling og verifikasjon til innfasing i operasjonell drift.

 

Som programvareutvikler i KSAT handler det om å gjøre våre kunder fornøyd - gjennom initiativ, løsningsorientering og kreativitet, der god teknisk forståelse, interesse for teknologi og vilje til å sette seg inn i tekniske utfordringer er viktig. Dette betyr også tett samarbeid med vårt operasjonelle miljø. Våre kunder er spredt over hele verden, noe som medfører en variert arbeidsdag i form av utfordringer, språk og kultur.

 

Kvalifikasjoner

Bachelor/Mastergrad innen informatikk, eller annen relevant utdanning/erfaring. Fortell oss hva du kan!

 

Personlige egenskaper

Du må ha et ønske om å ville utvikle og til tider tørre tenke utenfor boksen. Du må trives med høyt arbeidstempo, være i stand til å jobbe selvstendig, samtidig som du også jobber godt sammen med andre. Vi ønsker at du liker å være oppdatert på nyere teknologi, fordype deg i koding, og deltar i diskusjoner om hva som er beste løsning.

Våre kunder er internasjonale, det betyr at du må være fleksibel med tanke på arbeidstid, tilnærming og metodikk. Vi skal ha høy kvalitet, så du er nøye, liker andre mennesker og bidrar til fellesskapet. Engelsk er vårt arbeidsspråk både muntlig og skriftlig.

 

Om du også

Behersker Java, Python og/eller Perl, har kjennskap til databaser, mikroservices og AMQP baserte kø-system, REST API eller andre webteknologier så vil vi snakke med deg. 

 

Hos KSAT får du muligheten til å utvikle deg videre faglig. Du kommer til et miljø med høy kompetanse og et ønske om å levere verdensklasse. Vi tilbyr interessante og spennende oppgaver i et høyteknologisk miljø, mulighet for hospitering ved vårt USA-kontor, samt gode velferdsordninger.

 

KSAT legger vekt på å sikre mangfold i bedriften ved å ta hensyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn under rekrutteringen. Alle som ansettes i KSAT må tilfredstille kravene til sikkerhetsklaring.

 

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til Arne Nylund, Director Ground Network.
E-post: arne@ksat.no, Telefon: +4748094060 

Del på:

Fylke:

  • Troms

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

02.01.2019

Arbeidssted:

Tromsø

Kontaktpersoner:

Arne Nylund, Director Ground Network

mob: +47 48094060

Magnar Slåtto, HR Manager

tlf: +47 77600272

Hjemmeside:

http://www.ksat.no

Adresse:

9221 Tromsø