Missile Systems (DM)

Har du lyst til å jobbe med softwareutvikling i et av Norges største teknologiselskaper?

Softwareutvikler

 

Kongsberg Defence & Aerospace søker nye kollegaer.

Vi ser etter en eller to nye kollegaer som vil jobbe med softwareutvikling på mellom- og høynivå.
Dersom du har erfaring med, eller interesse for, utvikling av applikasjoner, adaptere og/eller grensesnitt, vil vi gjerne høre fra deg. Vi bruker stort sett C++, så forståelse av objektorientert utvikling er en stor fordel.

Hos oss vil du bli en del av et miljø med over 50 andre utviklere. Vi er delt inn i små team som samarbeider med hverandre om utvikling av kode til flere større prosjekter. I samarbeid med teamleder vil du få muligheten til å forme din egen hverdag, og du vil også få en egen fadder som gir deg tett oppfølging i begynnelsen. 

Som utvikler hos oss, vil du involveres i både software design, programmering og testing.

Vi liker å teste koden vår grundig, og har utviklet et fenomenalt testoppsett som tester koden vår på alle nivåer. Vi tror vi har et miljø hvor både nyutdannede og erfarne ingeniører kan vokse.

 

Hvem er du?

Vi tror at våre nye kollegaer vil komme med en bakgrunn fra data, informatikk, kybernetikk eller tilsvarende. Det er muligheter både for deg med bachelorgrad, og for deg med mastergrad. Vi ønsker oss noen som liker å jobbe i team, og som liker å jobbe i et miljø hvor vi gjør hverandre gode. Hvis du også kan jobbe selvstendig vil du passe godt inn hos oss.

Vi gleder oss til å høre mer om deg og hvordan du kan gjøre oss enda bedre.

 

Vi kan tilby:

Hos oss er det hele tiden mange oppgaver og stor variasjon mellom dem, og derfor finnes det gode utviklingsmuligheter.  Vi tilbyr gode betingelser, og bra pensjons og forsikringsordninger. Vi har også en del velferdsgoder, som eget treningssenter, hytteutleie og mye mer.

 

Om oss:

Kongsberg Gruppen er et teknologiselskap med over 200 års drift. Missile Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Vi utvikler og leverer missiler til fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Avdeling Missile Software er lokalisert i Kongsberg og utvikler både lavnivå og høynivå software for missilsystemer.

Stillingen forutsetter at du kan sikkerhetsklareres.

Søknader behandles fortløpende.

 

 

Del på:

Fylke:

  • Buskerud

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

01.02.2019

Arbeidssted:

Kongsberg

Kontaktpersoner:

Elin Lintvedt

mob: +47 906 28 890

Jan Dyre Bjerknes

mob: +47 907 02 187

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg