Integrated Defence Systems (IDS)

KONGSBERG søker

SW testledere

Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS, et av forretningsområdene i KONGSBERG. Divisjonen utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over.

IDS er i en rivende utvikling og vi trenger flere som ønsker å være med på vår spennende reise. Vi ønsker å styrke vårt fagmiljø innenfor SW test og søker deg som ønsker å bidra i dette arbeidet.

 

Informasjon om stillingene:

Et av Norges største SW miljø søker nå flere SW testledere. Du vil jobbe i team, med ansvar for SW kvalitet i et prosjekt/produkt. Du vil være en del av et stort, kompetent fagmiljø hvor SW avdelingen alene består av over 170 personer.

Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter, men de har alle samme fokus; å gi verdifull støtte til våre kunder i krevende situasjoner. For KONGSBERG er derfor kvalitet på våre produkter essensielt, da det vi leverer skal bidra til å sikre liv i potensielt urolige områder rundt om i verden.

 

Arbeidsoppgaver:

Som SW testleder vil du typisk jobbe med planlegging og gjennomføring  av SW test, og du vil ha stor mulighet til å forme din egen rolle. Kvalitet har selvsagt høy fokus, men vi har også fokus på forbedringer og nye muligheter innen for fagfeltet. Testene vil gjennomføres både på Kongsberg og ute i verden sammen med våre kunder og underleverandører og samarbeidspartnere.

Vi jobber typisk i iterasjoner, og SW test har høy fokus.

 

Vi søker deg som:

  • Har en teknisk bakgrunn med gode faglige resultater, og har en sterk interesse for SW test
  • Har erfaring innenfor SW test/SW testledelse
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig

Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO.

Som person er du strukturert, ansvarsfull og glad i å lykkes sammen med andre. Du har gode samarbeidsevner, og er en dyktig problemløser. Du er kvalitetsbevisst og nysgjerrig på våre SW systemer samtidig som du er opptatt av nye muligheter innenfor SW test.

 

Hva kan vi tilby deg?

Du vil få mulighet til å påvirke teknologiske valg og arbeidsmetodikk innenfor SW test, og du vil ha stor påvirkningskraft og frihet til å styre din egen arbeidshverdag. Du vil få god støtte av våre erfarne utviklere/testere i arbeidet med å bygge opp kompetansen du trenger.

Vi har mye å tilby både på og utenfor jobb. Vi har bl.a. eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer og eget fritidsprogram for unge medarbeidere. Vi har fleksitid, betalt overtid og gode muligheter for deltagelse på kurs, konferanser og annet faglig påfyll.

 

Noe reisevirksomhet må påregnes.

 

Søknader behandles fortløpende.

 

Del på:

Fylke:

  • Buskerud

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

15.12.2019

Arbeidssted:

Kongsberg

Kontaktpersoner:

Alexander Gosling

mob: +47 416 67 863

Baard Johan Troye

tlf: +47 930 57 283

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg