Integrated Defence Systems (IDS)

KONGSBERG søker

Nettverksspesialister

Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS, et av forretningsområdene i KONGSBERG. Divisjonen utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over.

IDS er i en rivende utvikling og vi trenger flere som ønsker å være med på vår spennende reise. Vi ønsker å styrke vårt fagmiljø innenfor kommunikasjonsnettverk og søker deg som ønsker å bidra i dette arbeidet.

 

Informasjon om stillingene:

Et av Norges største teknologi miljø søker nå flere som ønsker å jobbe med komplekse datanettverk. Du vil jobbe i team, hvor du vil ha ansvar for nettverksløsningene i et prosjekt/produkt. Du vil være en del av et stort, kompetent fagmiljø hvor SW avdelingen alene består av over 170 personer.

Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter, men de har alle samme fokus; å gi verdifull støtte til våre kunder i krevende situasjoner. For KONGSBERG er derfor kvalitet på våre produkter essensielt, da det vi leverer skal bidra til å  sikre liv i potensielt urolige områder rundt om i verden.

 

Arbeidsoppgaver:

Som nettverksspesialist vil du typisk jobbe med planlegging og gjennomføring av domenene rundt komplekse nettverk. Nettverksdesign og -arkitektur vil ha mye fokus, men vi trenger også deg som liker å sette deg inn i krevende nettverksteknologier samt å bidra med oppbygging/utrulling av slike løsninger. Teknologiene som benyttes er alt fra kommersielle IP/Ethernetbaserte produkter, til spesielle militære radio- og satellittbaserte kommunikasjonsmedier. Felles for KONGSBERG sine løsninger er at de alltid skal virke, ofte med svært krevende rammebetingelser.

 

Vi søker deg som:

  • Har en teknisk bakgrunn med gode faglige resultater, og kan vise til erfaringer med å utvikle komplekse/krevende nettverksarkitekturer
  • Har erfaring innenfor sivile og/eller militære nettverksprodukter. Noen eksempler er: Taktiske datalinker (6011, 6016, JREAP-C), Eurocom K, DSL, Ethernet, IGMP, ASM/SSM, MLD, VLAN, STP, Radius, 802.1x, IPsec,  VXLAN, SNMP
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig

Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO.

Som person er du strukturert, ansvarsfull og glad i å lykkes sammen med andre. Du har gode samarbeidsevner, og er en dyktig problemløser. Du er kvalitetsbevisst og nysgjerrig på våre SW systemer samtidig som du er opptatt av nye muligheter innenfor ditt domene.

 

Hva kan vi tilby deg?

Du vil ha stor påvirkningskraft og frihet til å styre din egen arbeidshverdag. Du vil ha stor innflytelse på vårt systemarbeid for å sikre gode og trygge tekniske løsninger.

Vi har mye å tilby både på og utenfor jobb. Vi har bl.a. eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer og eget fritidsprogram for unge medarbeidere. Vi har fleksitid, betalt overtid og gode muligheter for deltagelse på kurs, konferanser og annet faglig påfyll.

Noe reisevirksomhet må påregnes.

 

Søknader behandles fortløpende.

Del på:

Fylke:

  • Buskerud

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

15.12.2019

Arbeidssted:

Kongsberg

Kontaktpersoner:

Baard Johan Troye

tlf: +47 930 57 283

Kjetil Mikkelborg

mob: +47 930 57 322

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg