Integrated Defence Systems (IDS)

KONGSBERG søker

SW Safety engineer

Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS, et av forretningsområdene i KONGSBERG. Divisjonen utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over.

IDS er i en rivende utvikling og vi trenger flere som ønsker å være med på vår spennende reise. Vi ønsker å styrke vårt fagmiljø innenfor SW safety og søker deg som ønsker å bidra i dette arbeidet.

 

Informasjon om stillingen:

Et av Norges største SW miljø søker nå flere innenfor SW safety. Du vil være en del av et stort, kompetent fagmiljø hvor SW avdelingen alene består av over 170 personer.  Vi er tett integrert med system engineering avdeling, så fagmiljøet rundt safety er sterkt.

Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter, men de har alle samme fokus; å gi verdifull støtte til våre kunder i krevende situasjoner. For KONGSBERG er derfor kvalitet på våre produkter essensielt, da det vi leverer skal bidra til å sikre liv i potensielt urolige områder rundt om i verden. SW safety arbeidet inngår som en meget viktig del av våre tekniske løsninger.

 

Arbeidsoppgaver:

Som SW safety engineer vil du ha ansvar for gjennomføring og dokumentasjon av SW safety i et eller flere av våre prosjekt. Du vil arbeide sammen med våre SW team og system safety ressurser. Du vil ha fokus på å identifisere gode SW løsninger som reduserer sannsynlighet og/eller konsekvens av identifiserte farer. Du vil delta aktivt i videreutvikling og forbedring av våre prosesser og arbeidsmetoder innen SW safety. Du vil delta i hele prosessen, fra krav helt ut til test og verifikasjon.

 

Vi søker deg som:

  • Har en teknisk bakgrunn med gode faglige resultater, og har en sterk interesse for å jobbe med safety-relaterte problemstillinger innenfor SW
  • Har erfaring fra SW utvikling, SW system-og/eller SW safety-arbeid
  • Har kjennskap til internasjonale standarder innen safety og evne til å sette deg inn i komplekse SW systemløsninger
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig

Stillingen krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO.

Som person er du strukturert, ansvarsfull og trives i en hektisk og interessant hverdag. Du har kvalitetsbevisst, har gode samarbeidsevner og er en dyktig problemløser.

 

Hva kan vi tilby deg?

Du vil ha stor påvirkningskraft og frihet til å styre din egen arbeidshverdag.Du vil ha stor innflytelse på vårt SW systemarbeid for å sikre gode og trygge tekniske løsninger. Du vil få god støtte av våre erfarne medarbeidere både på SW og system for å bygge opp kompetansen du trenger.

Vi har mye å tilby både på og utenfor jobb. Vi har bl.a. eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer og eget fritidsprogram for unge medarbeidere. Vi har fleksitid, betalt overtid og gode muligheter for deltagelse på kurs, konferanser og annet faglig påfyll.


Noe reisevirksomhet må påregnes.

 

Søknader behandles fortløpende.

 

Del på:

Fylke:

  • Buskerud

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

15.12.2019

Arbeidssted:

Kongsberg

Kontaktpersoner:

Baard Johan Troye

tlf: +47 930 57 283

Mona Hallerud

tlf: +47 976 35 180

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg