Kongsberg Gruppen Integrated Defence Systems (IDS)

Vi trenger flere dyktige folk til våre spennende prosjekter!

Eventyrlystne software utviklere

KONGSBERG søker eventyrlystne og utadvendte software utviklere

Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS, et av forretningsområdene i KONGSBERG. Divisjonen utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over.

IDS er i en rivende utvikling og ønsker å styrke vårt fagmiljø med flere dyktige software utviklere.

 

Informasjon om stillingen:

Du vil bli en del av et stort og kompetent fagmiljø hvor software avdelingen alene består av over 170 personer, et av Norges største softwaremiljø. Du vil jobbe i et større eller mindre team i et av våre spennende prosjekter.
Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter, men de har alle samme fokus; å gi nødvendig støtte til våre kunder i krevende situasjoner. For KONGSBERG er kvalitet på våre produkter essensielt, da det vi leverer skal bidra til å sikre liv i potensielt urolige områder rundt om i verden.


Arbeidsoppgaver:

Som software utvikler vil du jobbe med utvikling av software innenfor våre prosjekter og produkter. Vi jobber i hele utviklingsstacken fra lavnivå (C og C++), applikasjon (C++ og Ada) til brukergrensesnitt (Qt). Som software utvikler hos oss vil du bidra innenfor software krav, design, arkitektur, test og integrasjon i tillegg til programmering. Du vil bidra med SW støtte til våre aktiviteter i inn og utland, så du må trives med en variert hverdag som inkluderer reisevirksomhet i perioder. Du får mulighet til å påvirke retningen på våre tekniske løsninger sammen med andre i IDS og utenfor vår divisjon.


Vi søker deg som:

  • Har en Bachelor eller Master i data, informatikk, kybernetikk eller tilsvarende, med gode faglige resultater
  • Er en dyktig software utvikler og problemløser
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig
  • Er utadvendt og trives med utfordringer
  • Er eventyrlysten og en ja-person
  • Følger med i trender innenfor ditt fag, og bidrar positivt med dine meninger i diskusjoner internt og eksternt

Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO.

Som person er du strukturert, ansvarsfull og glad i å lykkes sammen med andre. Du har gode samarbeidsevner, men har også evne til å jobbe selvstendig og finne gode løsninger. Du er kvalitetsbevisst og nysgjerrig på våre systemer og produkter, og genuint interessert i softwarefaget.


Hva kan vi tilby deg?

Du vil delta i utvikling av noen av de mest avanserte softwaresystemene i verden, og ditt bidrag vil være en viktig del av vårt arbeid for å sikre gode og trygge tekniske løsninger for våre kunder. Du vil få gode muligheter til samarbeid med kunde og å delta på interessante og utfordrende jobbreiser rundt om i Norge og resten av verden.

Vi har fleksitid, betalt overtid og gode muligheter for videre kompetansebygging og spennende karriereveier. Mange av våre sentrale ledere og teknologer har startet sine karrierer som software utviklere hos oss.

Vi har også mye å tilby utenfor jobb, bl.a. eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer og eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Arbeidssted er Kongsberg, og noe reisevirksomhet må påregnes.

Søknader behandles fortløpende.

Del på:

Referansenr:

IDS:47/20

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

31.12.2020

Arbeidssted:

Kongsberg

Kontaktpersoner:

Alexander Gosling

mob: +47 416 67 863

Lars-Emil Fladeby

mob: +47 488 98 076

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg