Kongsberg Digital

PR og Kommunikasjonsrådgiver

Bli en del av vårt ledende markedsførings- og kommunikasjonsteam hos Kongsberg Digital.  

Ønsker du å jobbe i krysningspunktet mellom PR, kommunikasjon og høyteknologi? Synes du det høres spennende ut å jobbe i et internasjonalt marked med en sterk merkevare? Er du en person som liker å utfordre deg selv, som synes at teknologi er et område det er spennende å få mer kunnskap om, og som ser etter det neste smarte steget for karrieren din?

Hvis ja, da er denne rollen for deg.

Her hos Kongsberg Digital lager vi morgendagens teknologiske løsninger. Vi snakker ikke bare om teknologiske buzzwords, her bruker vi dem faktisk. Hvis du er en person som verdsetter alt det fantastiske teknologi kan gjøre, så er dette en unik mulighet til å få erfaring hos et stort og kjent internasjonalt selskap med stor tyngde innen softwareutvikling for maritim og energi industri.

Som en del av markedsførings- og kommunikasjonsteamet vil du jobbe strategisk og operativt med å posisjonere Kongsberg Digital nasjonalt i Norge og internasjonalt gjennom PR og eksternkommunikasjon. I tillegg vil du i samspill med teamet ha ansvar for å håndtere den interne kommunikasjonen på daglig basis. Du vil være en støttespiller ut i hele organisasjonen og samarbeide tett med VP for markedsføring og kommunikasjon. Typiske oppgaver vil innebære utvikling av kommunikasjonsstrategier, innhold og tekst til intern og ekstern bruk, pressehåndtering og kontakt med andre eksterne interessenter i Norge og utlandet.

Du er en person som:

Allerede har erfaring fra konsernkommunikasjon og pressehåndtering, og som ønsker å utvikle deg og lære mer innen kommunikasjon av teknologi. Du har en god penn og en teft for å fortelle historier. Du er hands on, selvgående og driver prosesser fremover. Den riktige personen for denne jobben liker å jobbe strukturert og trives med å jobbe i et til tider hektisk miljø hvor det skjer mye. Du behøver ikke ha bakgrunn fra olje/energi/maritim, men det er viktig at du har lyst til å lære mer om markedene vi opererer i. Vi skal selvfølgelig hjelpe deg og gi deg støtten du trenger underveis. Denne jobben vil kreve en del og ha en brått læringskurve, men til gjengjeld kan vi love at du vil vokse og utvikle deg mye, mens du bygger karrieren din her hos oss.

Av kvalifikasjoner har du allerede:

 • Bachelor eller master innen relevant studie, med gode karakterer
 • 2-5 års erfaring fra kommunikasjonsbyrå
 • Svært gode språkkunnskaper i norsk og engelsk
 • Strukturert og kreativ som interesserer seg for gode historier
 • Uavhengig, engasjert og ambisiøs
 • Evne til å levere og er resultatfokusert
 • Grit – det vi starter, fullfører vi

Vi kan tilby deg mye, men mest av alt:

 • Karrieremuligheter i et stort internasjonalt selskap
 • Et utfordrende og spennende arbeidsmiljø for et globalt programvareselskap i vekst
 • Erfaring med kommunikasjon av høyteknologi, digitalisering og programvare som en tjeneste
 • Erfaring med internasjonal PR, arbeide med et virkelig globalt publikum og medielandskap fra selskapet HQ i Norge
 • Autonomi og ansvar, mens du jobber i et team av markedsførings- og kommunikasjonseksperter
 • En høy grad av fleksibilitet
 • Konkurransedyktig lønn og gode betingelser fra et trygt selskap

Som ansatt i Kongsberg Digital er vi sikre på at vi kan gi deg spennende utfordringer og en høy grad av utvikling. På samme tid ser vi viktigheten av å ha en god work-life balance, og du vil ha en stor grad av fleksibilitet i rollen din.

Høres dette ut som det neste smarte karrieresteget for deg? Da oppfordrer jeg deg til å søke. Join us on our journey to World Class - through People, Technology and Dedication.

For å søke på denne stillingen, følg denne linken: https://www.linkedin.com/jobs/cap/view/2222491811/?pathWildcard=2222491811&trk=mcm

Legg igjen CV via easy apply. Kun CVer blir vurdert, ikke søknadsbrev, så ta med det du ønsker å få frem i den opplastede CVen.

Les gjerne mer om oss på kongsberg.com

Share on:

Region:

 • Viken

Application deadline:

Ongoing

Expected Start Date:

After agreement

Location:

Asker

Contacts:

Martine L`Orsa

Company homepage:

http://www.kongsberg.com

Office address:

1383 Asker