Kongsberg Defence & Aerospace - Integrated Defence Systems

Har du lyst til å jobbe med skipstekniske systemer?

Systemingeniør, Skipsdesign

Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Divisjonen utvikler og leverer Luftvernsystemer, integrerte maritime kampsystemer, luft- og landbasert C4ISR og fjernstyrte tårnløsninger for luftkontroll. Hovedvirksomheten er lokalisert på Kongsberg med datterselskaper også i Canada og Australia.

Utviklingen går i retning av at skipstekniske systemer blir mer komplekse og med stadig større grad av digitalisering og autonomi. Vi oppfordrer derfor deg som brenner for teknologi og systemutvikling, og med relevant kompetanse innen design, integrasjon og test av avanserte skipstekniske systemer, til å søke.

Varierte arbeidsoppgaver:
Du vil delta i gjennomføring av FoU studier, kampanjer og prosjekter rettet mot leveranse av integrerte kampsystemer til militære fartøyer der du har et ansvaret for skipstekniske løsninger. Herunder vil du jobbe med konseptutredninger, kravutvikling, systemdesign og integrasjon. Du vil med din kompetanse representere bedriften vår eksternt mot kunder, verftsindustri og underleverandører. I tillegg vil du samarbeide med interne og eksterne fagmiljøer for å utvikle integrerte høyteknologiske løsninger som forventes av morgendagens kampsystem.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Det er viktig at du er en lagspiller som tar initiativ, er innovativ og interessert i ny teknologi og fremtidens løsninger. Du bør ha gode analytiske evner og jobbe bra selvstendig med evne til å sette deg inn i komplekse tekniske systemers virkemåte og oppbygging. Forståelse for systemet og detaljer i en operativ sammenheng er avgjørende. 

Vi ønsker deg som har arbeidserfaring som maskinoffiser ombord med ingeniørutdannelse, eller Sivilingeniør med noe relevant arbeidserfaring (1-2 år).

Du må være nysgjerring og interessert i å lese deg opp på relevante militære og sivile standarder.

Vi jobber i et internasjonalt marked, og det er nødvendig å kunne kommunisere godt og effektivt på både norsk og engelsk.

 

Vi tilbyr:

  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver i et høyteknologisk miljø
  • Gode karriere- og utviklingsmuligheter i et internasjonalt selskap
  • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Et godt arbeidsmiljø med mye erfaring og kompetanse
  • Gode velferdsordninger med eget treningssenter, hytteutleie og mye mer

Arbeidssted er Kongsberg. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat.
For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Søknader behandles fortløpende.

Del på:

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

28.11.2021

Arbeidssted:

Kongsberg

Kontaktpersoner:

Tore Groseth

mob: +47 952 59 864

Vegar Morsund

mob: +47 907 52 740

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg