Kongsberg Defence & Aerospace - Integrated Defence Systems

Vil du være med å utvikle nye ubåter, luftvern- eller overvåknings-systemer?

Software Safety Engineer

Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace (KDA). IDS utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over. Vi er i en rivende utvikling, og ønsker å styrke vårt fagmiljø med flere dyktige medarbeidere innenfor software safety.

 

Informasjon om stillingen:

Du vil bli en del av et stort og kompetent fagmiljø hvor software avdelingen alene består av over 180 personer, et av Norges største softwaremiljø. Du vil jobbe i et større eller mindre team i et av våre spennende prosjekter.

Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter, men de har alle samme fokus; å gi nødvendig støtte til våre kunder i krevende situasjoner. For KONGSBERG er kvalitet på våre produkter essensielt, da det vi leverer skal bidra til å sikre liv i potensielt urolige områder rundt om i verden.

 

Arbeidsoppgaver:

Som software safety engineer vil du ha ansvar for gjennomføring og dokumentasjon av software safety i et eller flere av våre prosjekt. Du vil samarbeide tett med våre senior software systemutviklere og system safety ressurser, og vil ha fokus på å identifisere gode software løsninger som reduserer sannsynlighet og/eller konsekvens av identifiserte farer. Du vil delta aktivt i videreutvikling og forbedring av våre prosesser og arbeidsmetoder innen software safety. Du vil delta i hele utviklingsprosessen, fra krav og arkitektur helt ut til test og verifikasjon.

 

Vi søker deg som:

  • Har en Bachelor eller Master i data/informatikk, kybernetikk, fysikk, elektronikk, matematikk  eller tilsvarende, med gode faglige resultater
  • Har kjennskap til internasjonale standarder innen safety og evne til å sette deg inn i komplekse software systemløsninger
  • Har erfaring fra software utvikling, software systemarbeid og/eller software safetyarbeid
  • Behersker engelsk og norsk meget godt, og liker å uttrykke deg, både skriftlig og muntlig
  • Trives med utfordringer og samarbeider godt med andre

 

Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO. Les mer om sikkerhetsklarering på www.nsm.no.

Som person er du strukturert, ansvarsfull og glad i å lykkes sammen med andre. Du har gode samarbeidsevner, men har også evne til å jobbe selvstendig og finne gode løsninger. Du er kvalitetsbevisst og nysgjerrig på våre systemer og produkter.

 

Hva kan vi tilby deg?

Du vil delta i utvikling av noen av de mest avanserte softwaresystemene i verden, og ditt bidrag vil være en viktig del av vårt arbeid for å sikre gode og trygge tekniske løsninger for våre kunder. Du vil få en sentral rolle i vår organisasjon og gis store muligheter til å påvirke både produktene våre og din egen arbeidshverdag.

Vi har fleksitid, betalt overtid og gode muligheter for videre kompetansebygging og spennende karriereveier. Mange av våre sentrale ledere og teknologer har startet sine karrierer som software utviklere hos oss.

Vi har også mye å tilby utenfor jobb, bl.a. eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer og eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

 

Arbeidssted er Kongsberg, og noe reisevirksomhet må påregnes.

Søknader behandles fortløpende.

Du som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat.
For å være aktuell til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Del på:

Referansenr:

IDS:72/21

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

15.12.2021

Arbeidssted:

Kongsberg

Kontaktpersoner:

Alexander Gosling

mob: +47 416 67 863

Lars-Emil Fladeby

mob: +47 488 98 076

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg