Kongsberg Defence & Aerospace - Integrated Defence Systems

Vil du være med å utvikle nye ubåter, luftvern- eller overvåknings-systemer?

Software testere

Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace (KDA). IDS utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over. Vi er i en rivende utvikling, og ønsker å styrke vårt softwaremiljø med flere motiverte software testere.

 

Informasjon om stillingene:

Du vil bli en del av et stort og kompetent fagmiljø hvor software avdelingen alene består av over 180 personer, et av Norges største softwaremiljø. Du vil jobbe med kvalitetssikring og test i et større eller mindre team i et av våre spennende prosjekter.

Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter, men de har alle samme fokus; å gi nødvendig støtte til våre kunder i krevende situasjoner. For KONGSBERG er kvalitet på våre produkter essensielt, da det vi leverer skal bidra til å sikre liv i potensielt urolige områder rundt om i verden,

 

Arbeidsoppgaver:

Som software tester vil du være med å teste og kvalitetssikre vår software før den integreres inn i total-systemet i tett samarbeid med våre software utviklere. Du vil bidra med utarbeiding av testplaner og -prosedyrer; integrere og teste software på lab, samt rapportere status underveis. Som software tester vil du også bidra under utarbeidelse av krav, og du vil være en naturlig bidragsyter ved installasjon og igangsetting av systemene våre internt og eksternt.

 

Vi søker deg som:

  • Har en Bachelor eller Master i data, informatikk, kybernetikk eller tilsvarende, med gode faglige resultater. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
  • Har noen års erfaring fra software utvikling og/eller software test
  • Har interesse for og evne til å se helheten i større, komplekse systemer
  • Har en sterk interesse for software utvikling generelt, og software test spesielt. ISTQB-sertifisering er en fordel, men kreves ikke
  • Behersker engelsk og norsk meget godt, og liker å uttrykke deg, både skriftlig og muntlig

Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO. Les mer om sikkerhetsklarering på www.nsm.no.

Som person er du kvalitetsbevisst, nøyaktig og glad i å lykkes sammen med andre. Du liker å skrive, har gode samarbeidsevner, og setter deg raskt inn i nye problemstillinger. Du er kvalitetsbevisst og nysgjerrig på våre systemer og produkter, og er motivert for å jobbe med software test, og gjerne også testledelse.

 

Hva kan vi tilby deg?

Du vil delta i utvikling av noen av de mest avanserte software-systemene i verden. Ditt bidrag vil være en viktig del av dette arbeidet og vil være med på å sikre gode og trygge tekniske løsninger for våre kunder. Du vil få gode muligheter til samarbeid med kunde og å delta på interessante og utfordrende jobbreiser rundt om i Norge og resten av verden. Våre erfarne medarbeidere vil støtte deg i arbeidet med å bygge opp kompetansen du trenger for å lykkes hos oss.

Vi har fleksitid, betalt overtid og gode muligheter for videre kompetansebygging og spennende karriereveier. Mange av våre sentrale ledere og teknologer har startet sine karrierer som software utviklere hos oss.

Vi har også mye å tilby utenfor jobb, bl.a. eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer og eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

 

Arbeidssted er Kongsberg, og noe reisevirksomhet må påregnes.

Søknader behandles fortløpende.

Du som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat.
For å være aktuell til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Del på:

Referansenr:

IDS:73/21

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

15.12.2021

Arbeidssted:

Kongsberg

Kontaktpersoner:

Alexander Gosling

mob: +47 416 67 863

Lars-Emil Fladeby

mob: +47 488 98 076

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg