Kongsberg IT

Vi søker en IT Systemadministrator som ønsker å være en del av vårt Citrix miljø!

IT Systemadministrator - Citrix

Visste du at Kongsberg Gruppen har et av Norges største Inhouse Softwarehus?

Vi i KONGSBERG IT er stolte av å jobbe i selskapet og vil at flere skal forstå hvor gøy vi har det!

Avdelingen «Infrastructure & Operations» har ansvaret for den globale IT infrastruktur, datasentre, nettverk, sikkerhet, katalogtjenester og applikasjonsdrift på ulike plattformer. Økende oppdragsmengde innen drift og videreutvikling av KONGSBERG sine Citrix miljøer gjør at vi må øke vår kapasitet. Vi søker derfor etter en dyktig, positiv og engasjert medarbeider til infrastruktur avdelingen. 

Arbeidshverdagen din vil bestå av mange og varierte oppgaver innen videreutvikling og fornyelse av vår Citrix infrastruktur, samt design av nye løsninger både on-prem og cloud baserte.

Øvrige oppgaver vil være innen drift og vedlikehold av Citrix miljøer som blant annet består av Netscaler, PVS, MCS, Storefront, Delivery Controller, FAS, grafikkaksellerert VDI, samt å løse 2. og 3. linje supportoppgaver.

Videre ønsker vi at du kan undersøke og diagnostisere serverproblemer, samt bruke administrasjonsverktøy og analyseverktøy til å samle inn rutinemessig statistikk og lage rapporter og forbedringsforslag. Hos oss får du delta i spennende IT og forretningsprosjekter!

I tillegg til å jobbe selvstendig med disse oppgavene, vil du samarbeide tett med andre relevante faggrupper og få muligheten til å bidra med egen kompetanse, samt tilegne deg kunnskap utover ditt eget fagområde.

For at du skal trives og lykkes i denne stillingen er det viktig med god kompetanse innen Citrix og erfaring med drift av servere i et større miljø. Det er en fordel om du har IT utdannelse, men det viktigste er relevant erfaring, i tillegg til å være lærevillig og nysgjerrig! Det er en fordel om du har god formidlingsevne og kommuniserer godt på norsk og engelsk. For å passe inn i vårt miljø er det viktig å være systematisk, strukturert og fleksibel. Videre ønsker vi at du har erfaring innen disse områdene:

  • Forståelse av hvordan virtualiseringsplattformer fungerer
  • God kompetanse på Windows server
  • God forståelse av nettverk og brannmur og hvordan dette henger sammen

Hva kan vi tilby deg ?

  • Spennende utfordringer i et høyteknologisk internasjonalt miljø
  • Gode karriere- og utviklingsmuligheter
  • Et godt sosialt og faglig miljø
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Velferdsordning med blant annet treningssenter, hytteutleie og mye mer
  • Hybrid kontorløsning med fleksible ordninger for en god balanse mellom jobb og fritid

 

Vi behandler søknader fortløpende, så ikke vent med å søke!

Du som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Har du spørsmål kan du kontakte Maria Louise Helgesen Johansen i Modis på tlf: +47 95332747eller mail: maria.helgesen.johansen@modis.no  

Vårt selskap er ingen døgnflue, vi har eksistert i 200 år og satser for fullt inn i fremtiden. En av våre styrker er at vi utvikler og tilpasser oss. Med vekst og utvikling blir det aldri kjedelig, og vi møter stadig krevende og kompliserte oppgaver som krever stor innsats og fokus. Videreutvikling og kompetanseheving er ikke bare fine ord, hos oss tar vi dette på fullt alvor. Mye faglig påfyll gis og det forventes at alle har lyst til å være med på de teknologiske endringene vi står overfor. Vi skal vokse både nasjonalt og globalt, og bli ledende innenfor våre fagområder.

I KONGSBERG IT vil du sammen med 180 kollegaer bistå alle forretningsområdene i konsernet, og få jobbe med varierte teknologiske utfordringer. Du er klar til å bli med på dette, ikke sant?

Du kan lese mer om Kongsberg IT her: https://www.kongsberg.com/no/careers/kongsberg-it/

Kongsberg by har mye å tilby, les mer her om du er interessert: https://www.kongsberg.no/

 

Del på:

Referansenr:

KIT: 51/21

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

26.01.2022

Arbeidssted:

Kongsberg

Kontaktpersoner:

Maria Louise Helgesen Johansen

mob: +47 95332747

Adresse: