Kongsberg Maritime - Propulsion & Engines

Tuotannon harjoittelijoita

Kongsberg Maritime Finland Oy tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia eri alojen kesäharjoittelupaikkoja kesäkaudella 2022. Harjoittelun kesto on noin kolme-neljä kuukautta ja hakuaika on 18.2.2022 saakka. Hae mukaan rentoon ja kannustavaan kansainväliseen työyhteisöömme, jossa pääset tutustumaan monipuoliseen globaaliin meriteollisuuden toimialaan. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun vastaanotamme niitä, joten haethan nopeasti!

Tuotannon harjoittelijana pääset työskentelemään Rauman yksikön tuotantoon esim. asennus- tai varastotöissä ja tutustumaan yrityksen tuotantoprosessiin. Harjoittelussa menestyminen edellyttää yhteistyötaitoja ja joustavaa työotetta. Tehtävä on suunnattu metallialan tai logistiikan opiskelijalle, joka on valmis työskentelemään myös vuorotyössä.

Kongsberg Maritime toimittaa korkean teknologian järjestelmiä ja ratkaisuja asiakkailleen haastaviin olosuhteisiin maailmanlaajuisesti. Kongsberg Maritime Finland Oy:n toimipisteet Suomessa sijaitsevat Raumalla, Kokkolassa ja Turussa. Suomessa suunnitellaan, markkinoidaan sekä valmistetaan ohjailupotkuri-, kansikone- ja vesisuihkulaitteita laivoihin sekä suunnitellaan uutta teknologiaa meriteollisuuteen. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn globaalin meriteollisuuden alalla.

Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.kongsberg.com/maritime.

Jakaminen:

Maakunta:

  • Satakunta

Työsuhteen muoto:

Harjoittelija

Työsuhde:

Kokopäiväinen

Työajat:

Päivä

Viimeinen hakupäivä:

18.02.2022

Sijainti:

Rauma, Finland

Toimiston osoite: