Kongsberg Satellite Services

Grunnet sterk vekst søker vi Software-utviklere

Software utvikler- Åpen søknad

Kongsberg Satellite Services er verdens ledende leverandør av bakkestasjonstjenester. Vi er et spennende norsk teknologiselskap som består av morsomme og flinke mennesker og vi får til imponerende ting sammen. En prioritert oppgave for oss er å styrke vårt software-team med flere dyktige utviklere som kan bidra med å lage verdensledende produkter og tjenester i et spennende marked.

 

Som utvikler i KSAT vil du jobbe i ett av våre smidige utviklingsteam med fokus på ulike deler av verdikjeden. Vi designer og utvikler software fra veldig hardwarenært til opp i skya, brukergrensesnitt og maskinlæring. Vi er veldig internasjonale, og våre bakkestasjoner, kunder og samarbeidspartnere holder til i alle verdensdeler. Vi har mange spennende utfordringer å jobbe med, og du vil samarbeide med kollegaer som er best i verden i det de gjør i ulike disipliner.

 

Det er fint om du har erfaring med noe av følgende:

  • Utvikling av backend-tjenester i Java/Kotlin, Python, Rust eller Go
  • Frontend-utvikling med Vue, React, TypeScript eller Javascript
  • Skytjenester som AWS og Microsoft Azure
  • Continuous Integration, Infrastructure as Code, Docker og Kubernetes

 

Antallet satellitter i bane rundt jorda øker raskere og raskere og det planlegges mye spennende rundt månen og Mars. Den kraftige veksten i det kommersielle satellittmarkedet gjør at vårt allerede sterke fagmiljø må bli større. Vi kan tilby spennende oppgaver i et ambisiøst selskap, i en knallsterk markedsposisjon i sterk vekst.

 

KSAT kan tilby deg

En interessant og spennende stilling i en bedrift i vekst og med solid økonomi. Det er en organisasjon med fokus på kompetanseheving og utvikling. Vi legger opp til en høy grad av personlig vekst innenfor avtalt ansvarsområde. Vi er i en stor endring og du vil være en viktig bidragsyter i ditt team. Vi har konkurransedyktig lønnsbetingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss er det et livlig og inkluderende arbeidsmiljø med sosiale sammenkomster og gode kolleger (sommer- og julefest, idrettsarrangementer og bedriftslag, konserter, kurs etc.).

 

KSAT legger vekt på å sikre mangfold i bedriften ved å ta hensyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn under rekrutteringen.

Stillingen krever at man oppfyller vilkår for norsk sikkerhetsklarering ved behov, samt kunne autoriseres og være skikket til stillingen. Sluttkandidater vil måtte gjennomføre en bakgrunnssjekk av Semac.

 

Nærmere informasjon om stillingen får du hos Arne Nylund, Sr. Director Software Engineering, tel: 480 94 060, e-post: arne@ksat.no

 

Del på:

Referansenr:

Åpen søknad Devops

Fylke:

  • Troms og Finnmark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

24.08.2022

Tiltredelse:

Fortløpende

Arbeidssted:

Tromsø

Kontaktpersoner:

Arne Nylund, Director Ground Network

mob: +47 48094060

Therese Kristiansen, HR Manager

tlf: +47 77600254

Hjemmeside:

http://www.ksat.no

Adresse:

Prestvannvegen 38 9011 Tromsø