Kongsberg Defence & Aerospace - Integrated Defence Systems

Vi søker Softwareutvikler innenfor geografisk informasjonsteknologi

Softwareutvikler, Geografisk informasjonsteknologi

Integrated Defence Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS. Divsjonen utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over.

Divisjonen er i en rivende utvikling og vi trenger flere som ønsker å være med på vår spennende reise. Vi ønsker å styrke vårt fagmiljø innenfor geografisk informasjonsteknologi, og søker etter en softwareutvikler som ønsker å bidra i dette arbeidet!

 

Informasjon om stillingen:

Et av Norges største softwaremiljø søker etter en softwareutvikler med stor interesse for geografisk informasjonsteknologi. Du vil være en del av et stort, kompetent fagmiljø, hvor softwareavdelingen alene består av over 170 personer.

Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter, men de har alle samme fokus; å gi verdifull støtte til våre kunder i krevende situasjoner. For KONGSBERG er derfor kvalitet på våre produkter essensielt, da det vi leverer skal bidra til å sikre liv i potensielt urolige områder rundt om i verden.

 

Arbeidsoppgaver:

Du vil jobbe i et team, og du vil få varierte oppgaver innenfor ulike aspekter av geografisk informasjon. Du vil hovedsakelig jobbe med videreutvikling og vedlikehold av interne softwarebiblioteker knyttet til fagfeltet. I tillegg vil du gi faglig og teknisk støtte for brukere av disse bibliotekene, og bidra i arbeidet med å ta frem nye konsepter. Du vil holde deg faglig oppdatert om det som skjer i utviklingen av moderne teknologier med tilhørende standarder, og du vil få muligheten til å delta i utvikling av teknologistandarder.

 

Vi søker deg som:

  • Har Bachelor- eller Mastergrad med gode faglige resultater innenfor geomatikk, GIS, informatikk, matematikk eller tilsvarende fagområder
  • Har gode teoretiske og praktiske kunnskaper om geografisk informasjon
  • Har gode ferdigheter innen softwareutvikling
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig

Som person har du vilje og evne til å tilegne deg kunnskap, og du er nysgjerrig på teknologisk nyutvikling innen fagområdet. Du er faglig allsidig, og har evne og lyst til å omsette solid teoretisk kunnskap til praktiske løsninger som realiseres i software.

Stillingen krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO. Les mer om sikkerhetsklarering på www.nsm.no

 

Hva kan vi tilby deg?

Som ansatt i IDS vil du delta i utviklingen av noen av de mest avanserte softwaresystemene i verden. Ditt bidrag vil være en viktig del av dette arbeidet og vil være med på å sikre gode og trygge tekniske løsninger for våre kunder. En av våre fagspesialister vil være din mentor, og du vil få god støtte i arbeidet med å bygge opp kompetansen du trenger. Du vil få stor påvirkningskraft og frihet til å styre din egen arbeidshverdag, og du vil få muligheten til å påvirke våre teknologiske valg innen geografisk informasjonsteknologi. På sikt ønsker vi at du kan fylle en formell rolle som fagspesialist innenfor fagområdet.

Vi har mye å tilby både på og utenfor jobb. Vi har bl.a. eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer og eget fritidsprogram for unge medarbeidere. Vi har fleksitid, betalt overtid og gode muligheter for deltagelse på kurs, konferanser og annet faglig påfyll.

Arbeidssted er Kongsberg.

 

Søknadene behandles fortløpende, så ikke vent med å søke!

Du som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat.

For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Del på:

Referansenr:

IDS:86/22

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

15.08.2022

Arbeidssted:

Kongsberg

Kontaktpersoner:

Alexander Gosling

mob: +47 416 67 863

Lars-Emil Fladeby

mob: +47 488 98 076

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg