Kongsberg Defence & Aerospace - Integrated Defence Systems

Vil du være med på å utgjøre en forskjell i en urolig verden?

Software Teamleder

Vi ansetter Software Teamleder som ønsker en meningsfylt arbeidshverdag.

Kodeknekkere har opp gjennom historien bidratt til livsviktig forsvar og beredskap. Hos oss får du muligheten til å fortsette den viktige kodeknekkerhistorien ved å delta i utviklingen av morgendagens forsvarssystemer og noen av de mest komplekse softwareløsningene i verden!

Stolte kodeknekkere hos oss lager blant annet software til morgendagens avanserte brukersystemer for nye norske stridsvogner og ubåter, samt til verdens mest avanserte luftforsvarsystem NASAMS, som daglig bidrar til å beskytte kritisk infrastruktur og befolkningssentra flere steder i verden.

SW-avdelingen i Integrated Defence Systems (IDS) består av nesten 200 engasjerte personer. Vi jobber i mindre prosjektteam, og du vil lede og jobbe tett med ett eller flere slike team bestående av dyktige kodeknekkere, som jobber sammen for å lage trygg og brilliant SW for våre kunder.

Vi leverer systemer over store deler av verden, så har du lyst å reise litt så er det muligheter for det også.

Vi leter etter deg som er interessert i å jobbe med både mennesker og teknologi og er nysgjerrig på våre produkter. Du er ryddig, god til å planlegge og flink til å motivere SW teamet ditt slik at vi leverer brilliante og stabile systemer til våre kunder. Du har helhetsblikk, samtidig som du er i stand til å bevege deg «ned i koden» sammen med utviklerne.

Vi håper nettopp du søker!

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Bachelor eller Master i data, informatikk, kybernetikk eller tilsvarende, med gode faglige resultater
  • Noen års erfaring med softwareutvikling, og/eller softwareledelse
  • Sterk interesse for prosjektledelse generelt, og software prosjektledelse spesielt
  • Liker utfordringen med å oppnå resultater gjennom et dedikert og faglig sterkt SW team
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig

 

Vi kan tilby:

SW-teamet vårt sier at vi har et veldig godt arbeidsmiljø med åpne dører, hjelpsomme kollegaer og stor takhøyde, og at vi har kule og spennende prosjekter med varierte og meningsfulle oppgaver. De er også strålende fornøyde med opplegget vi har for opplæring og personlig utvikling gjennom akkurat passe med utfordringer, interne og eksterne kurs og mulighet for videreutdanning.

Vi sørger for at du får en fadder og en opplæring som gjør at du vokser inn i oppgaven på en god måte.

Vi har en egen sosialkomité som tilrettelegger for at de som ønsker det innimellom kan treffes etter jobb også, til temaer som brettspillkvelder, quiz, turer, lønningstreff og annet som måtte friste. Ellers har vi også eget treningssenter, innovasjonssenter, firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer, samt et eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt.

 

Om oss:

Integrated Defence Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Vi utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over. Softwareavdelingene våre er lokalisert i Kongsberg, Asker og Moss.

Søknader behandles fortløpende så ikke vent med å søke!

Kandidater som søker stillingen, vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk, og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres jfr. Sikkerhetsloven.

Kvinner oppfordres til å søke.

Del på:

Referansenr:

IDS:14/23

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

01.04.2023

Arbeidssted:

Kongsberg

Kontaktpersoner:

Alexander Gosling

mob: +47 416 67 863

Mona Hallerud

mob: +47 976 35 180

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg