Kongsberg Maritime - Propulsion & Engines

Project Manager

Samtliga ansökningar hanteras av Higher Ambition. Vänligen skicka in din ansökan här: Kongsberg söker Graduate Trainee inom projektledning - Higher Ambition Program

Då vi växer som företag har en spännande möjlighet dykt upp som projektledare! I rollen får du en mix av teknik, business och ansvar, i kombination av nätverkande och samarbete internationellt. Vi finns på en global marknad där vi är världsledande i leverans av marina produkter för framdrift av stora fartyg.

Vad vi söker
Som projektledare har du ett nära samarbete med olika funktioner och kunder, du bör därför vara skicklig på att bygga relationer samt kommunicera effektivt på engelska. Du bör kunna driva processer från start till mål på ett självständigt och flexibelt sätt, med fokus på att säkerställa leverans i rätt tid, kostnad och kvalitet. Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning, exempelvis inom industriell ekonomi eller maskinteknik, eller mot projektledning med tekniskt intresse.

Programmets upplägg
Graduate Trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland, Gävleborg och Dalarna tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 13 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Kongsberg Maritime
Parallellt med ditt deltagande i traineeprogrammet kommer du att påbörja din roll som projektledare. Du kommer tidigt att bidra i enklare projekt för att lära känna våra produkter, kunder och kringfunktioner som exempelvis säljare, ingenjörer inom utveckling och konstruktion samt inköpsavdelning och produktmontage. Det finns många erfarna och hjälpsamma kollegor som stöttar dig i att komma in i rollen, hos oss är lagandan och samarbete två av våra värdeord, vilket är viktigt för att du ska trivas!

Varför ska du välja Kongsberg Maritime?
På Kongsberg Maritime ingår du i ett globalt företag som arbetar med framdrift av stora fartyg med kunder över hela världen. Vi har ett engagemang i FN:s Sustainable Development Goals, där havet och marina resurser är extra viktiga för oss. Vi strävar därför efter att utveckla produkter med minskat utsläpp och skada på liv under vatten. Vi tror på en arbetsplats präglad av mångfald och tillsammans kan vi skapa en arbetsmiljö som tar fram det bästa ur alla.

Som projektledare på Kongsberg Maritime får du mycket självständigt ansvar i att driva projektet samt i kundrelationer. Du får möjlighet att utvecklas som person och vi ser väldigt positivt på om du vill växa inom företaget. I tjänsten förekommer resor globalt för att träffa våra kunder eller se en färdig produkt i drift, vilket adderar en spännande dimension att få vara med i ett projekt från start till mål. Vi erbjuder flexibla arbetstider och möjligheten att arbeta delvis på distans baserat på dina arbetsuppgifter.

Anställningsform: Som projektledare anställs du tillsvidare med individuell lönesättning utifrån utbildning och erfarenhet. För tjänsten följer vi Teknikföretagens kollektivavtal för tjänstemän.

Har du frågor? Kontakta vår HR Specialist Annie Blomkvist:

annie.blomkvist@km.kongsberg.com, +46(0)72 142 47 94

Dela på:

Län:

  • Värmland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2023-03-26

Arbetsplats/placeringsort:

Kristinehamn, Sweden

Kontaktpersoner:

Annie Blomkvist

mob: +46 721424794

Företagets hemsida:

http://www.kongsberg.com/maritime/

Adress:

0000