Kongsberg Defence & Aerospace - Integrated Defence Systems

Vil du være med på å utgjøre en forskjell i en urolig verden?

Erfarne Softwareutviklere

Vi ansetter erfarne SW-utviklere som vil ha en meningsfylt arbeidshverdag.

Hos oss får du muligheten til å delta i utviklingen av morgendagens forsvarssystemer og noen av de mest komplekse softwareløsningene i verden! Vi lager blant annet software til verdens mest avanserte luftforsvarsystem NASAMS, som daglig bidrar til å beskytte kritisk infrastruktur og befolkningssentra flere steder i verden.

Vi leter etter deg som er en erfaren utvikler og problemløser, og som har jobbet med SW-utvikling eller SW-arkitektur tidligere. Du har en genuin interesse for faget, er nysgjerrig på våre produkter og ønsker å bidra til å sikre gode og stabile systemer.

SW-avdelingen i Integrated Defence Systems (IDS) består av nesten 200 engasjerte personer. Du inkluderes i team sammen med dyktige utviklere. Vi jobber i hele utviklingsstacken fra lavnivå, via applikasjonsnivå til brukergrensesnitt (Qt), og med alle softwareoppgaver som skal til for å lage trygg og robust SW for våre mange kunder.

Vi håper du søker!

 

Du har erfaring fra ett eller flere av disse områdene:

 • Objektorientert programmering
 • Software design og -arkitektur
 • Software test og -integrasjon
 • Algoritmer
 • Brukergrensesnitt
 • Sanntidssystemer
 • Nettverksteknologi
 • Datasikkerhet

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Bachelor eller Master i Software, Informatikk, Kybernetikk eller tilsvarende
 • Minimum 3 års relevant SW-erfaring
 • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig
 • Du er engasjert, målrettet og initiativrik, og syns det er spennende å jobbe sammen med andre for å løse kompliserte oppgaver

Vi kan tilby:

Du vil få en fleksibel hverdag, der du selv har stor påvirkningskraft og frihet til å styre tiden din. SW-teamet vårt sier at vi har et veldig godt arbeidsmiljø, med åpne dører, hjelpsomme kollegaer og stor takhøyde, vi har unike og spennende produkter og varierte og meningsfulle oppgaver. De er også strålende fornøyde med opplegget vi har for opplæring og personlig utvikling gjennom akkurat passe med utfordringer, interne og eksterne kurs og mulighet for videreutdanning.

Vi har en egen sosialkomité som arrangerer brettspillkvelder, quiz, turer, lønningstreff og annet som måtte friste. Ellers har vi også eget treningssenter, innovasjonssenter, firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer, samt et eget fritidsprogram for unge medarbeidere. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt.

Om oss:

Integrated Defence Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Vi utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over. Softwareavdelingene våre er lokalisert i Kongsberg, Asker og Moss.

 

Søknader behandles fortløpende så ikke vent med å søke!

Kvinner oppfordres til å søke.

Kandidater som søker stillingen, vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk, og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat.
For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres jfr. Sikkerhetsloven.

Del på:

Referansenr:

IDS:28/23

Fylke:

 • Viken
 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

05.06.2023

Arbeidssted:

Kongsberg/Asker

Kontaktpersoner:

Alexander Gosling

mob: +47 416 67 863

Mona Hallerud

mob: +47 976 35 180

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg