Kongsberg Defence & Aerospace - Integrated Defence Systems

Vil du være med på å utgjøre en forskjell i en urolig verden?

Software Kvalitetsingeniør / Software Quality Assurance Engineer


Vi ansetter Software Kvalitetsingeniør / Software Quality Assurance Engineer som ønsker en meningsfylt arbeidshverdag.


Hos oss får du muligheten til å delta i utviklingen av morgendagens forsvarssystemer og noen av de mest komplekse softwareløsningene i verden! Vi lager blant annet software til verdens mest avanserte luftforsvarsystem NASAMS, som daglig bidrar til å beskytte kritisk infrastruktur og befolkningssentra flere steder i verden.

Vi leter etter deg som har kompetanse og erfaring innen Software Quality Assurance. Du har en genuin interesse for fagområdet, er nysgjerrig på våre produkter og ønsker å bidra til å sikre gode og stabile systemer for våre kunder.

SW-avdelingen i Integrated Defence Systems (IDS) består av nesten 200 engasjerte personer. Du inkluderes i team sammen med dyktige utviklere som jobber med alle softwareoppgaver som skal til for å lage trygg og robust SW for våre mange kunder.

Vi håper du søker!

 

Typiske arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

 • Planlegging og gjennomføring av SW kvalitetsaktiviteter i ett eller flere prosjekter:
  • Deltakelse i gjennomgang av planer og dokumenter
  • Gjennomføring av internkontroll
  • Deltakelse i test og verifikasjon
 • Bidra med forbedringsarbeid og opplæring i avdelingen

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Interesse for – og gjerne erfaring innen – SW utviklingsmetodikk og standarder (militære eller sivile SW-kvalitetsstandarder som AQAP/ ISO/IEC, samt prosessforbedringsrammeverk som SPICE, CMMI e.l.)
 • Teknisk bakgrunn, med gode faglige resultater
 • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig
 • Du er strukturert og ryddig, er løsningsorientert og har gode samarbeidsevner

 

Vi kan tilby:

Du vil få en fleksibel hverdag, der du selv har stor påvirkningskraft og frihet til å styre tiden din. Du vil få god støtte av våre erfarne kvalitetsingeniører i arbeidet med å bygge opp kompetansen du trenger.

SW-teamet vårt sier at vi har et veldig godt arbeidsmiljø, med åpne dører, hjelpsomme kollegaer og stor takhøyde, vi har unike og spennende produkter og varierte og meningsfulle oppgaver. De er også strålende fornøyde med opplegget vi har for opplæring og personlig utvikling gjennom akkurat passe med utfordringer, interne og eksterne kurs og mulighet for videreutdanning.

Vi har en egen sosialkomité som arrangerer brettspillkvelder, quiz, turer, lønningstreff og annet som måtte friste. Ellers har vi også eget treningssenter, innovasjonssenter, firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer, samt et eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt.

 

Om oss:

Integrated Defence Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Vi utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over.

Arbeidssted vil være Kongsberg.

 

Søknader behandles fortløpende så ikke vent med å søke!

Kandidater som søker stillingen, vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk, og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat.
For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres jfr. Sikkerhetsloven.

Del på:

Referansenr:

IDS:29/23

Fylke:

 • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

05.06.2023

Arbeidssted:

Kongsberg

Kontaktpersoner:

Alexander Gosling

mob: +47 416 67 863

Mona Hallerud

mob: +47 976 35 180

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg