Kongsberg Defence & Aerospace - Integrated Defence Systems

Vil du være med og lage SW til verdensledende forsvarssystemer?

Nyutdannede Softwareutviklere

Vi ansetter nyutdannede Software Utviklere som vil ha en meningsfylt arbeidshverdag.

Hos oss får du muligheten til å delta i utviklingen av morgendagens forsvarssystemer og noen av de mest komplekse softwareløsningene i verden! Vi lager blant annet software til verdens mest avanserte luftforsvarsystem NASAMS, som daglig bidrar til å beskytte kritisk infrastruktur og befolkningssentra flere steder i verden.

Vi leter etter deg som deg som er nyutdannet eller snart er ferdig utdannet softwareutvikler. Du har en genuin interesse for faget, er nysgjerrig på våre produkter og ønsker å bidra til å sikre gode og stabile systemer for våre kunder.

SW-avdelingen i Integrated Defence Systems (IDS) består av over 200 engasjerte personer. Du inkluderes i team sammen med dyktige utviklere som jobber i hele utviklingsstacken, fra lavnivå via applikasjonsnivå til brukergrensesnitt (Qt), og med alle softwareoppgaver som skal til for å lage trygg og robust SW for våre mange kunder.

 

Vi håper du søker!

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

  • Bachelor eller Master i Software, Informatikk, Kybernetikk eller tilsvarende
  • Du synes det er gøy med softwareutvikling, og ønsker å bli enda bedre
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig
  • Du er engasjert, målrettet og initiativrik, og syns det er spennende å jobbe sammen med andre for å løse kompliserte oppgaver

 

Vi kan tilby:

SW-teamet vårt sier at vi har et veldig godt arbeidsmiljø, med åpne dører, hjelpsomme kollegaer og stor takhøyde, vi har unike og spennende produkter og varierte og meningsfulle oppgaver. De er også strålende fornøyde med opplegget vi har for opplæring og personlig utvikling gjennom akkurat passe med utfordringer, interne og eksterne kurs og mulighet for videreutdanning. Vi passer på at du ikke jobber alene og at du lærer det du trenger for å kunne gjøre jobben din.

Vi har en egen sosialkomité som arrangerer brettspillkvelder, quiz, turer, lønningstreff og annet som måtte friste. Ellers har vi også eget treningssenter, innovasjonssenter, firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer, samt et eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt.

 

Om oss:

Integrated Defence Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Vi utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over.

Arbeidssted vil være Kongsberg eller Asker.

Søknader behandles fortløpende!

 

Kvinner oppfordres til å søke!

Kandidater som søker stillingen, vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk, og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat.
For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres jfr. Sikkerhetsloven.

Del på:

Referansenr:

IDS:33/23

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

20.06.2023

Arbeidssted:

Kongsberg / Asker

Kontaktpersoner:

Alexander Gosling

mob: +47 416 67 863

Mona Hallerud

mob: +47 976 35 180

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg