Kongsberg Defence & Aerospace - Integrated Defence Systems

Vil du utgjøre en forskjell i en urolig verden?

Software Kvalitetsingeniør/Software Quality Assurance Engineer

Kodeknekkere har opp gjennom historien bidratt til livsviktig forsvar og beredskap. Hos oss får du muligheten til å fortsette den viktige kodeknekkerhistorien ved å delta i utviklingen av morgendagens forsvarssystemer og noen av de mest avanserte softwareløsningene i verden!

Stolte kodeknekkere hos oss lager blant annet software til NASAMS, som er et av verdens mest avanserte luftforsvarsystem, og som daglig bidrar til å beskytte kritisk infrastruktur og befolkningssentra flere steder i verden.

Vi leter etter deg som har kompetanse og erfaring innen Software Quality Assurance, som har en genuin interesse for fagområdet og er nysgjerrig på våre produkter.

Vi håper du søker!

Typiske arbeidsoppgaver og ansvarsområder

  • Planlegging og gjennomføring av SW kvalitetsaktiviteter
  • Gjennomgang av planer og dokumenter
  • Gjennomføring av internkontroll
  • Deltakelse i test og verifikasjon
  • Bidra med forbedringsarbeid og opplæring i avdelingen

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

  • Interesse for – og gjerne erfaring innen – SW utviklingsmetodikk og standarder
  • Teknisk bakgrunn, med gode faglige resultater
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig
  • Du er strukturert, ryddig og løsningsorientert og har gode samarbeidsevner

Vi kan tilby

Du vil få en fleksibel hverdag, der du har stor påvirkningskraft og frihet til å styre tiden din. Du vil få god støtte av våre erfarne kvalitetsingeniører i arbeidet med å bygge opp kompetansen du trenger.

Våre ansatte sier at vi har et veldig godt arbeidsmiljø, med hjelpsomme kollegaer og stor takhøyde, at vi har unike produkter og varierte og meningsfulle oppgaver.

Vi har en egen sosialkomité som arrangerer brettspillkvelder, quiz, turer, lønningstreff med mer. Vi har eget treningssenter, firmahytter, innovasjonssenter og rabatterte billetter til arrangementer.

Du får konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt.

Om oss
Integrated Defence Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Vi utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over. Softwareavdelingene består av over 200 engasjerte personer.

 

Søknader behandles fortløpende, så ikke vent med å søke!

Kandidater som søker stillingen, vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk, og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres jfr. Sikkerhetsloven.

Del på:

Referansenummer:

IDS: 66/23

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Stillingstype:

Ingeniør (alle disipliner)
IT

Søknadsfrist:

30.09.2023

Arbeidssted:

Kongsberg

Kontaktpersoner:

Alexander Gosling

mob: +47 416 67 863

Lars-Emil Fladeby

mob: +47 488 98 076

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg

Kart: