Kongsberg Defence & Aerospace - Missile Systems

Klar for prosjekter i Norges ledende teknologibedrift?

Del-prosjektleder Produksjon

Flere leveranser og større scope i våre produkter gjør at vi ser etter deg som kan lede gjennomføringen av Hardwareproduksjonen til våre kunder. Vi utgjør en viktig del av organisasjonen og fordi vi skal ta steget opp i produksjonstakt og serieproduksjon ser vi etter deg som ønsker å ha en sentral nøkkelposisjon og jobbe i tett samarbeid med både Utvikling, Produksjon og Innkjøp.

Ansvar og arbeidsoppgaver vil være:

  • Planlegge og lede gjennomføring av Hardwareproduksjon til våre kunder i henhold til gjeldende krav og standarder
  • Basert på prosjektenes overordnede prosjektplaner er rollen ansvarlig for å ta frem leveranseplaner i samarbeid med utvikling, produksjon og innkjøp
  • Monitorere og følge opp delesituasjon og produksjonsfremdrift er en sentral oppgave
  • Rapportere på prosjektet og koordinere nødvendige aksjoner for å sikre leveransene fra produksjon
  • Planlegge forsendelser av leveranser til kunde

Ønskelige kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Relevant høyere utdanning fra fagskole eller høyskole
  • Gode kunnskaper innen ERP-systemer og opptatt av å jobbe effektiv i IT-systemer
  • Erfaring fra liknende roller og oppgaver

Du trives med høyt tempo og jobber tett med kunden for å levere gode løsninger, og har en positiv og løsningsorientert innstilling. Stillingen har en bred kontaktflate og pga internasjonal virksomhet må du ha gode engelskkunnskaper både muntlig og skriftlig. Teknisk interesse og forståelse for våre produkter er positivt i denne rollen.

Vi kan tilby:
Vi ønsker å utvikle våre ansatte både faglig og personlig. I KONGSBERG får du muligheten til å jobbe med produkter i verdensklasse i et høyteknologisk miljø med engasjerte og positive kolleger. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. KONGSBERG tilbyr også treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer, samt et eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Missile Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace, og våre hovedprodukter er sjømålsmissiler. Vi utvikler og leverer missiler til fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Remote Tower Systems for fjernstyring av kontrolltårn for flyplasser er også ett av våre produkter. Vi har stor oppdragsmengde grunnet leveranse og utvikling på Naval Strike Missile (NSM) og Joint Strike Missile (JSM-) og Remote Tower System. 

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.


Søknader behandles fortløpende så ikke nøl med å ta direkte kontakt med Thomas om du har ytterligere spørsmål om stillingen - vi ser frem til å motta din søknad!

Del på:

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Stillingstype:

Produksjon og montasje
Prosjektleder

Søknadsfrist:

30.09.2023

Arbeidssted:

Kongsberg

Kontaktpersoner:

Thomas Løver

mob: +47 97582136

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg

Kart: