Kongsberg Defence & Aerospace - Missile Systems - Kjeller

Vi søker deg som ønsker å jobbe med utvikling av signal- og bildebehandling for elektrooptiske sensorer på Kjeller

Prosjektingeniør

I over 200 år har KONGSBERG laget løsninger som gjør det mulig for mennesker verden over å levere ekstrem ytelse under ekstreme forhold.

Hva gjør vi på Kjeller?

Kjeller har et faglig sterkt arbeidsmiljø hvor du vil få gode utviklingsmuligheter og mulighet for prosjektlederansvar. Du vil jobbe i tett integrerte team med selvstendige arbeidsoppgaver. Avdelingen i Kjeller Teknologipark ved Lillestrøm har utviklet målsøkerne for Naval Strike Missile (NSM) og Joint Strike Missile (JSM). I tillegg er avdelingen tungt engasjert i utvikling av elektrooptiske sensorer og bildebehandling for 360-kamerasystemer for fjernstyring av flytårn og områdeovervåkning, samt sensorer og bildebehandling for andre sivile produkter.

Utviklingsavdelingen på Kjeller består i dag av 45 medarbeidere. Vi trenger flere og ønsker derfor å ansette både nyutdannede og erfarne mennesker som ønsker å jobbe med produktrettet utvikling i et høyteknologisk miljø.

 

Vi har spennende oppgaver innen:

  • Signal- og bildebehandlingsapplikasjoner (gjenkjenning, målfølging, bevegelsesdeteksjon, sensorfusjonering, maskinlæring, AI o. l.) basert på informasjon fra optiske sensorer
  • Softwareutvikling for systemer med høy ytelse og strenge krav til robusthet og kvalitet (C++ og Python)
  • Spesifikasjon, utvikling og implementasjon av algoritmer (C++/MATLAB/Python)
  • Systemmodellering ved bruk av SysML og MagicDraw
  • Utvikling av elektrooptiske sensorer (synlig/IR kamera, laser avstandsmåler)

Du har:

Gode analytiske evner, en interesse for analyse av komplekse systemer og ser gode løsninger. Du er målrettet, produktiv og ryddig med en strukturert adferd. Utdannelse som bachelor/master innen datateknikk, fysikk, matematikk, kybernetikk eller tilsvarende.

Vi kan tilby deg:

Arbeidssted på Kjeller med Norges mest spennende utviklingsoppgaver. Du får muligheten til å jobbe med produkter i verdensklasse i et høyteknologisk miljø med engasjerte og positive kolleger. Vi har gode parkeringsmuligheter, er lett tilgjengelig via kollektivtransport og kan tilby eget kontor. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. Vi tilbyr også firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer og lignende.

 

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Søknader behandles fortløpende så ikke nøl med å ta direkte kontakt om du har ytterligere spørsmål om stillingen - vi ser frem til å motta din søknad!

 

Missile Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Vårt hovedprodukt er avanserte sjømålsmissiler helt i verdensklasse. Vi utvikler, sammenstiller, tester og leverer missiler til fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly.

Del på:

Fylke:

  • Viken
  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Stillingstype:

Ingeniør (alle disipliner)
Produksjon og montasje

Søknadsfrist:

08.10.2023

Arbeidssted:

Kjeller

Kontaktpersoner:

Claus Fritzner

mob: +47 92 49 33 65

Kristin Prestmo Pedersen

mob: +47 476 22 537

Per Inge Jensen

mob: +47 99 35 32 29

Adresse:

Instituttveien 10 2027 Kjeller

Kart: