Kongsberg Defence & Aerospace - Missile Systems

Delprosjektleder - Operations

Missile Systems i Kongsberg Defence & Areospace ekspanderer raskt. For å tilpasse oss mange prosjekter og økt volum har vi etablert flere tverrfaglig leveranseteam som leder gjennomføringen av produksjonen til våre prosjekter og kunder. Leveranseteam har ansvar for produksjonsplanen til fabrikkene og takten fra leverandører, tidsriktig materialflyt, koordinering av forberedelser til produksjon og gjennomføring av leveranser til prosjekt. Hovedproduktene er seriemissiler og plattform- og testutstyr. Produksjonsprosessen er prototype- og serieproduksjon, i tillegg til service og vedlikehold.
I rollen som delprosjektleder - Operations har du en sentral funksjon i laget og jobber på lag med Material Planner, Procurment Lead, og Manufacturing Engineer for løse oppgavene i tett samarbeid med både Utvikling, Produksjon og Innkjøp.

Hovedoppgaver:

  • Planlegge og lede gjennomføring av produksjon til våre kunder i henhold til gjeldende krav og standarder
  • Ansvarlig for å ta frem leveranseplaner i samarbeid med utvikling, produksjon og innkjøp
  • Iverksette innkjøp og følge opp delesituasjon og produksjonsfremdrift er en sentral oppgave
  • Rapportere fremdrift til prosjektene og koordinere nødvendige aksjoner for å sikre leveransene fra produksjon
  • Planlegge forsendelser av leveranser til kunde

Ønskelige kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Relevant høyere utdanning fra fagskole eller høyskole
  • Gode kunnskaper innen ERP-systemer og opptatt av å jobbe effektiv i IT-systemer
  • Erfaring fra liknende roller og oppgaver

Du trives med høyt tempo og jobber tett med kunden for å levere gode løsninger, og har en positiv og løsningsorientert innstilling. Stillingen har en bred kontaktflate og pga internasjonal virksomhet må du ha gode engelskkunnskaper både muntlig og skriftlig. Teknisk interesse og forståelse for våre produkter er positivt i denne rollen.

Vi kan tilby:
Vi ønsker å utvikle våre ansatte både faglig og personlig. I KONGSBERG får du muligheten til å jobbe med produkter i verdensklasse i et høyteknologisk miljø med engasjerte og positive kolleger. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. KONGSBERG tilbyr også treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer, samt et eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Missile Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace, og våre hovedprodukter er sjømålsmissiler. Vi utvikler og leverer missiler til fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Remote Tower Systems for fjernstyring av kontrolltårn for flyplasser er også ett av våre produkter. Vi har stor oppdragsmengde grunnet leveranse og utvikling på Naval Strike Missile (NSM) og Joint Strike Missile (JSM-) og Remote Tower System.
Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Søknader behandles fortløpende så ikke nøl med å ta direkte kontakt om du har ytterligere spørsmål om stillingen - vi ser frem til å motta din søknad!

 

Del på:

Fylke:

  • Buskerud

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Stillingstype:

Administrasjon
Planlegger
Produksjon og montasje
Prosjektleder

Søknadsfrist:

12.05.2024

Arbeidssted:

Kongsberg

Kontaktpersoner:

Thomas Løver

mob: +47 97582136

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg

Kart: