Kongsberg Norcontrol

Er du en erfaren programvareutvikler som ønsker å være en del av et verdensledende selskap innen maritim overvåkning?

Senior Programvareutviklere

Om oss

I over 200 år har KONGSBERG laget løsninger som gjør det mulig for mennesker verden over å levere ekstreme prestasjoner under ekstreme forhold. Vi er i dag verdensledende på flere områder innenfor maritim virksomhet, forsvar, romfart, olje og gass. Vår styrke er å sette sammen brede kompetansemiljøer rundt produkter, teknologier og markedsbehov.

Kongsberg Norcontrol er datterselskap i Kongsberg Defence & Aerospace AS. Vi tilhører Space & Surveillance divisjonen som leverer et bredt spekter av utstyr, systemer og tjenester til kunder innenfor romvirksomhet og maritim overvåkning i mer enn 40 land. Kongsberg Norcontrol utvikler og leverer maritime overvåkningssystemer til blant annet havner, kyster og havvindparker over hele verden. Disse systemene bidrar til økt sikkerhet og effektivere overvåking på sjøen og dermed unngå kollisjoner, tap av menneskeliv og miljøødeleggelser. Vårt hovedkontor ligger i vakre Horten i Vestfold og i tillegg har vi kontorer i Singapore, Storbritannia og India. Vi er ca. 80 stolte, entusiastiske og dyktige medarbeidere, og vi ønsker oss flere på laget.

 

Rollebeskrivelse:

Vi har hatt en eventyrlig utvikling de senere år, og det er stor etterspørsel etter våre produkter og tjenester verden over. For å møte denne etterspørselen, søker vi nå etter erfarne senior programvareutviklere med ekspertise innen C++ og/eller C# til vårt hovedkontor i Horten. Som seniorutvikler hos oss, vil du få ansvar for å designe, utvikle og teste programvareløsninger som bidrar til å forbedre vår teknologi for maritime situasjonsforståelse. Du vil samarbeide tett med dyktige team av utviklere og testere for å levere robuste og skalerbare løsninger som møter våre kunders behov.

Du blir en del av vår utviklings avdeling bestående av 30+ dyktige kollegaer. Vi er en engasjert og mangfoldig gjeng - noen er morgenfugler, mens andre går for en roligere start på dagen. Noen jakter, fisker og elsker skog og mark, noen brygger øl mens andre er best med en gamingkonsoll. Det vi alle har til felles er at vi gir 100% for å skape verdensledende produkter for våre kunder verden over – Vi ønsker deg som deler denne lidenskapen!

 

Kvalifikasjoner:

  • Solid erfaring med C++ eller C# programvareutvikling
  • Erfaring med utvikling av komplekse applikasjoner og systemer
  • God forståelse av objektorientert design og utvikling
  • Evne til å jobbe selvstendig så vel som i et teammiljø
  • Sterk problemløsningsevne og analytiske ferdigheter
  • Mastergrad innen informatikk, kybernetikk, dataingeniørfag eller relaterte felt

 

Fordeler med å jobbe hos oss:

  • Mulighet til å jobbe med cutting-edge teknologi innen maritim sektor
  • Konkurransedyktig lønn og gode fordeler
  • Fleksibel arbeidstid og mulighet for fjernarbeid
  • Mulighet for faglig utvikling og videreutdanning

 

Dersom du ønsker å være en del av et dynamisk og innovativt team som jobber med å forme fremtiden for maritim situasjonsforståelse, send oss din søknad og CV i dag! 

 

Som ansatt i Kongsberg Norcontrol får du først og fremst mange flinke kolleger. Vi har et svært godt og begeistret arbeidsmiljø. Vi byr på konkurransedyktig lønn og gode forsikringsordninger. Du får en faglig veileder (fadder/mentor) og opplæringsprogram ved oppstart.

Kongsberg Norcontrol holder til i kystbyen Horten, midt i hjertet av Vestfold. I Horten er vi stolte av å tilby flotte omgivelser med rikt kulturliv og gode oppvekstsvilkår.  Se mer info om å bo i Horten: https://www.horten.kommune.no/fokus/hortenlove.25296.aspx

 

 

 

 

 

Del på:

Fylke:

  • Vestfold

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Stillingstype:

Ingeniør (alle disipliner)

Søknadsfrist:

31.05.2024

Arbeidssted:

Horten

Kontaktpersoner:

Thorbjørn Tønnesen Lied

mob: +47 90185661

Adresse:

Bromsveien 17 3194 Horten

Kart: