Kongsberg Maritime - Global Customer Support

Service Technician

Vahvistamme huolto-organisaatiotamme ja haemme Kongsberg Maritime Finland OY:n Kokkolan toimipisteelle vesisuihkulaitteiden sähköisten ohjausjärjestelmien Huoltoteknikkoa. Tässä roolissa toimit globaalisti asiakkaidemme ensisijaisena teknisenä tukena antaen teknisiä neuvoja ja avustaen vesisuihkulaitteiden sähköisten ohjausjärjestelmien liittyvien ongelmien ratkaisussa. Rooli pitää myös sisällään vesisuihkulaitteiden käyttöönotto-, huolto-, vianetsintä- sekä modernisointityötä kotimaassa ja ulkomailla. Tehtävässä toimit osana maailmanlaajuista huoltoverkostoamme, joten tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Mitä odotamme sinulta

  • Soveltuvaa teknistä peruskoulutusta tai alan kokemusta (Sähkö- ja automaatiotekniikka)
  • Teknisten piirrustusten lukutaitoa
  • Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Vahvoja viestintä-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Ongelmanratkaisutaitoja
  • Tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Aktiivista ja asiakaskeskeistä otetta työhön

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn globaalin meriteollisuuden alalla, hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet innostavassa ja alati kehittyvässä työyhteisössä sekä joustavan työajan, etätyöpolitiikan mukaisen etätyömahdollisuuden ja kattavat työsuhde-edut. Työyhteisössämme vallitsee kansainvälinen ilmapiiri, jossa työtä tehdään rennolla otteella.

Sijainti
Kokkola, Suomi

Yhteyshenkilö
Lisätietoja tehtävästä antaa Mikael Ahlstrand, Customer Support Manager ke 18.9. klo 14.00-16.00 ja ke 25.9. klo 14.00-16.00, puh. +358 44 493 1273

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta 27.9.2024 mennessä

Kongsberg Maritime on globaali meriteollisuuden yritys, joka tarjoaa innovatiivisia ja luotettavia teknisiä ratkaisuja kaikille meriteollisuuden sektoreille. Kongsberg Maritime Finland OY:n toimipisteet sijaitsevat Raumalla, Kokkolassa ja Turussa. Suomessa suunnitellaan, markkinoidaan sekä valmistetaan ohjailupotkuri-, kansikone- ja vesisuihkulaitteita laivoihin, sekä suunnitellaan uutta teknologiaa meriteollisuuteen. Tarjoamme monipuolisen ja vaativan työn globaalin meriteollisuuden alalla, positiivisen urakehityksen sekä tukevan työympäristön. Työllistämme Suomessa noin 500 henkilöä.

Global Customer Support, eli globaali huolto-organisaatio on vastuussa Kongsberg Maritimen palveluista, päivityksistä sekä muusta huoltotoimintoihin liittyvästä asiakastuesta. Globaalilla huolto-organisaatiolla on noin 2300 työntekijää yli 35 maassa. Yli 30 000 asennuksen käyttöiän aikana varmistamme kustannustehokkaan palveluiden, päivitysten ja varaosien toimituksen, jotta voimme taata asiakkaillemme käytettävyyden ja ennakoitavuuden.

Protechting People and Planet

Share on:

Region:

  • Keski-Pohjanmaa

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Working days:

Day

Position type:

Engineering - electrical
Engineering - marine technology
Engineering - mechanical

Application deadline:

27/09/2024

Location:

Kokkola, Finland

Contacts:

Mikael Ahlstrand

Mobile: +358 44 4931273

Office address:

Kirkegårdsveien 45 0000 Kongsberg

Office location: