Kongsberg Discovery

Manufacturing Operator

En spennende mulighet venter da vi leter etter en Manufacturing Operator/Skilled Manufacturing Operator i Kongsberg Discovery! I denne rollen vil du være en del av kompositt-element produksjonen, og du vil ha ansvar for produksjon og testing for deler av Kongsberg Discovery`s produkter. Vi tilbyr muligheter for profesjonell utvikling og å kunne ta fagbrev.

I vårt team vil du møte et engasjert, kunnskapsrikt og positivt miljø, med kollegaer som støtter hverandre. Er du detaljorientert, strukturert, selvdreven, god på samarbeid og verdsetter kvalitet i ditt arbeid? Da er du mer enn velkommen til å søke!

 

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

 

Viktige ansvarsområder

  • Betjene komplekse maskiner
  • Klargjøre og håndtere våre kompositt-produkter.
  • Visuell inspeksjon og kvalitetskontroll
  • Teste, feilsøke og finne løsninger
  • Bidra til å møte våre internkunders forventninger ved å effektivt planlegge og fullføre tildelte arbeidsoppgaver, tenke helhet

 

Kvalifikasjoner og erfaring

  • Erfaring fra betjening av maskiner, mekanikk, elektronikk, produksjon eller lignende er en fordel
  • Fagbrev innen relevant fag er krav for stillingen som Skilled Manufacturing Operator, men ikke for Manufacturing Operator
  • Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

 

Denne ansettelsen kan kreve sikkerhetsklarering fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå via www.nsm.no.

 

Denne stillingen kan kreve en 2-skifts arbeidstidsordning.

 

Personlige egenskaper

  • Kunne arbeide metodisk og systematisk
  • God gjennomføringsevne
  • Kommunisere på en klar, presis og strukturert måte
  • Samarbeide godt med andre, dele kunnskap, erfaring, informasjon og støtte andre i jakten mot teammål
  • Være tålmodig
  • Se egne styrker og svakheter

 

Hva vi kan tilby

Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et internasjonalt miljø. Vi har fleksibel arbeidstid, forutsigbar ferieordning i tillegg til en god pensjons- og forsikringsordning. Hos oss vil du få grundig opplæring og nødvendig kursing. Du vil være omgitt av mange engasjerte kollegaer med ulik kompetanse du kan støtte deg på og lære sammen med. Du får mulighet til å jobbe med ledende og moderne produkter i et internasjonalt konsern med mange interne karrieremuligheter.

 

Arbeidssted
Horten, Strandpromenaden

Kontaktperson
Klara Oline Hansen, Team Manager, Tlf.: +4740882346

 

Kongsberg Discovery er ansvarlig for produkt- og teknologisk utvikling, forsyningskjedeoperasjoner og prosjektleveranser for KONGSBERGs undervanns- og marine overflatesensorer, hydroakustisk posisjonering, sonar- og kartleggingssystemer, robotfartøy og kommunikasjonssystemer. Gjennom sitt omfattende portefølje av tilbud fortsetter Kongsberg Discovery å bli anerkjent som en verdensleder i sine kjerneområder over hele verden. Vi har en sterk historie og merittliste med å levere produkter og tjenester i verdensklasse til kunder over hele kloden. Det er et fast fokus på å utvikle avanserte teknologiske og autonome systemer som optimaliserer operasjoner til sjøs – samtidig som de reduserer miljøpåvirkningen – våre løsninger er nøkkelen til å transformere den maritime sektoren for en mer bærekraftig fremtid.

KONGSBERG er en ledende global teknologigruppe. Gjennom vår stolte to hundre år lange historie har vi kontinuerlig utviklet oss, ved å anvende innovative løsninger på behovene til våre kunder, partnere og samfunnet som helhet. Vi tror at mangfold er vår styrke. Ved å fremme en inkluderende og mangfoldig kultur, pleier vi og sikrer rom for forskjellige perspektiver og ideer. Vi er bestemte i vårt arbeid for å modne og forbedre vår evne til å utnytte vårt mangfold og kultur for forskjeller for å skape positive forretningsresultater.

 

Protechting people and planet

Del på:

Referansenummer:

JR-P6649429

Fylke:

  • Vestfold

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Stillingstype:

Produksjon og montasje

Søknadsfrist:

29.09.2024

Arbeidssted:

Horten

Kontaktpersoner:

Klara Oline Hansen

mob: +47 40882346

Adresse:

Strandpromenaden 50 3183 Horten

Kart: