Kongsberg Gruppen Kongsberg Satellite Services

KSAT søker:

Systemutvikler bakke og jordobservasjonsteknologi

Kongsberg Satellite Services (KSAT) søker etter systemutvikler som vil være med på å utvikle våre fremtidige bakke- og jordobservasjonstjenester. Stillingene er lokalisert i Tromsø

Som systemutvikler i KSAT handler det om å gjøre våre kunder fornøyd. Gjennom initiativ, løsningsorientering og kreativitet, der god teknisk forståelse, interesse for teknologi og vilje til å sette seg inn i tekniske utfordringer er viktig. Dette betyr også tett samarbeid med vårt operasjonelle miljø. Våre kunder er spredt over hele verden, med ulike behov, noe som medfører en variert arbeidsdag i form av arbeidssted, utfordringer, språk og kultur.

Stillingen inngår i vår avdeling for satellitt operasjoner (SOP) hvor du blir en del av et team på sju personer. 

Kvalifikasjoner

Mastergrad eller tilsvarende innen informatikk. Vi ser også etter annen relevant utdanning og erfaring. Fortell oss hva du kan!


Personlige egenskaper

Du må ha et ønske om å ville utvikle og til tider tørre tenke utenfor boksen. Du må trives med høyt arbeidstempo, være i stand til å jobbe selvstendig, samtidig som du også jobber godt sammen med andre. Våre kunder er internasjonale, det betyr at du må være fleksibel med tanke på arbeidstid, tilnærming og metodikk. Vi skal ha høy kvalitet, så du er nøye, liker andre mennesker. Engelsk er vårt arbeidsspråk både muntlig og skriftlig.


Om du også

Har erfaring med datamodellering og analyse, utvikling av webapplikasjoner, eller mikrotjenester og web API-er så vil vi snakke med deg. Har du ikke det så ta kontakt likevel. Vi ønsker at du liker å være oppdatert på nyere teknologi, fordype deg i koding, og deltar i diskusjoner om hva som er beste løsning. 

 

Hos KSAT får du muligheten til å utvikle deg videre faglig. Du kommer til et miljø med høy kompetanse og et ønske om å levere verdensklasse. Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til

 

Arne Nylund Director Ground Network E-post arne@ksat.no tlf 77600267

Magnar Slåtto HR Manager E-post magnars@ksat.no tlf 77600272

 

KSAT legger vekt på å sikre mangfold i bedriften ved å ta hensyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn under rekrutteringen. Alle som ansettes i KSAT må sikkerhetsklareres.

Søknader sendes elektronisk via www.kongsberg.com, Job Vacancies. Last inn CV, motivasjonsbrev og kopier av
vitnemål og relevante attester. Søknadsfrist: 28. januar 2018.

 

Del på:
Fylke:
Troms
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
28.01.2018
Arbeidssted:
Tromsø
Kontaktpersoner:
Arne Nylund
mob: +47 48094060
Magnar Slåtto, HR Manager
tlf: +47 77600272
Hjemmeside:
http://www.ksat.no
Tilbake til toppen