Integrated Defence Systems (IDS)

KONGSBERG søker

SW kvalitetsingeniører

Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace, et av forretningsområdene i KONGSBERG. Divisjonen utvikler og leverer avanserte og teknisk ledende kommando-, kontroll- og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over.

IDS er i en rivende utvikling og vi trenger flere som ønsker å være med på vår spennende reise. Vi søker nå etter deg som er kvalitetsbevisst og har interesse for og kunnskap om SW utvikling og SW kvalitet.

 

Informasjon om stillingene:

Et av Norges største SW miljø søker nå SW kvalitetsingeniører. Du vil jobbe på tvers av team, med ansvar for SW kvalitet i et eller flere prosjekter/produkter. Du vil være en del av et stort, kompetent fagmiljø der SW avdelingen alene består av over 170 personer. Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter, men de har alle samme fokus; å gi verdifull støtte til våre kunder i krevende situasjoner. For KONGSBERG er kvalitet på våre produkter essensielt, da det vi leverer skal sikre liv i potensielt urolige områder rundt om i verden.

 

Arbeidsoppgaver:

Som SW kvalitetsingeniør vil du typisk jobbe med planlegging og gjennomføring av SW kvalitetsaktiviteter, som skal bidra til at vi gjennomfører SW prosjektene våre på en god måte. Dette inkluderer bl.a. review av planer og underlag, deltakelse i test og verifikasjon, gjennomføring av internkontroll, etc. At vi gjennomfører prosjektene i henhold til våre prosesser og planer har selvsagt stor fokus, men vi er også opptatt av å forbedre prosesser og arbeidsmetodikk der det er hensiktsmessig. Kjennskap til standarder og trender innenfor SW utvikling er derfor viktig for oss. Vi ønsker at våre SW kvalitetsingeniører er en god støtte for våre SW prosjektledere.

 

Vi søker deg som:

  • Har en teknisk bakgrunn, med gode faglige resultater
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig
  • Har en sterk interesse for, og gjerne erfaring innen, SW utviklingsmetodikk og standarder

Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO.

Som person er du kvalitetsbevisst, resultatorientert og handlekraftig. Du liker utfordringer og er ryddig, strukturert og opptatt av at vi skal holde det vi lover. Kjennskap til et eller flere prosessforbedringsrammeverk (SPICE, CMMI e.l.), samt militære eller sivile kvalitetsstandarder (f.eks. AQAP 2210 eller ISO/IEC 12207), er en fordel.

 

Hva kan vi tilby deg?

Du vil få en fleksibel hverdag, der du selv har stor påvirkningskraft og frihet til å styre tiden din. Du vil få god støtte av våre erfarne kvalitetsingeniører i arbeidet med å bygge opp kompetansen du trenger.

 

Vi har mye å tilby både på og utenfor jobb. Vi har bl.a. eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer og eget fritidsprogram for unge medarbeidere. Vi har fleksitid, betalt overtid og gode muligheter for deltagelse på kurs, konferanser og annet faglig påfyll.

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Søknader behandles fortløpende.

 

Del på:

Fylke:

  • Buskerud

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

15.12.2019

Arbeidssted:

Kongsberg

Kontaktpersoner:

Anne Østerås Hove

mob: +47 930 57 498

Baard Johan Troye

tlf: +47 930 57 283

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg