Kongsberg Defence & Aerospace - Space & Surveillance - Horten

Elektronikk til space

Test ingeniører

Space & Surveillance er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS. Den leverer et bredt spekter av systemer og elektronikk til bæreraketter og romfartøyer, samt bakkestasjoner og tjenester knyttet til bearbeidelse av satellittdata til rom- og maritime overvåkingskunder i mer enn 40 land. Divisjonen har 500 ansatte og er Skandinavias største innen romsegmentet.

Vi utvikler og produserer elektronikk til satellitter. Vi holder til i vakre og flotte Horten i Vestfold. Vi er ca 150 stolte, entusiastiske og flinke medarbeidere, og vi ønsker oss flere på laget. Synes du det er spennende å jobbe med utfordrende ting? Her hos oss lager vi hardware til bruk på satellitter. Det krever at vi må lære noe nytt hele tiden. Om du liker utfordringer og i tillegg liker å lære bort, da kan vi være rette sted for deg. Om du blir begeistret og glad når du løser noe skikkelig utfordrende sammen med andre, da passer du veldig godt hos oss. Våre kunder er de store satellittbyggerne, og vår elektronikk leverer kritisk infrastruktur som navigasjonssignaler, lete og redningstjenester, klima og jordobservasjon, overvåking av kyst og sjø, værdata og ikke minst kommunikasjon som tele, data og tv signaler. På huset har vi flinke og entusiastiske ingeniører som designer og tester, og vi har space sertifiserte operatører som monterer og sammenstiller. Noe er manuelt arbeid, og mye er i automatlinjer.

Vi ønsker å utvide våre test gruppe, og trenger derfor flere kolleger med interesse for måleteknikk, test og verifikasjon av hardware.

Arbeidsoppgaver

 • Test av moduler og enheter
 • Tuning på alle nivåer
 • Utarbeide rapporter med testresultater

Krav til kompetanse

 • BSc elektronikk eller tilsvarende, eller
 • Radioamatør med fagbrev innen elektronikk 
 • Kunnskap og interesse for måleteknikk
 • Kunnskap om RF

Personlige egenskaper

 • Du må være en typisk gjennomfører
 • Ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • Være metodisk og systematisk

Som ansatt i Kongsberg Defence & Aerospace AS får du først og fremst mange flinke kolleger. Vi har konkurransedyktig vilkår og gode forsikringsordninger. Ved oppstart får du en faglig veileder (fadder/mentor) og opplæringsprogram. 

Søknader vurderes fortløpende.

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne være kvalifisert for å bli sikkerhetsklarert på et senere tidspunkt i ansettelsen, jfr. Sikkerhetsloven.

Vi holder til i kystbyen Horten, midt i hjertet av Vestfold. I Horten er vi stolte av å tilby flotte omgivelser med rikt kulturliv og gode oppvekstsvilkår. Se videosnutt fra Horten https://vimeo.com/139789537

Del på:

Referansenummer:

DSS:23/23

Fylke:

 • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Stillingstype:

Ingeniør (alle disipliner)
Ingeniør - elektronikk

Søknadsfrist:

08.10.2023

Arbeidssted:

Horten

Kontaktpersoner:

Daniel Oppegaard

tlf: +47 41447765

Adresse:

Knudsrødveien 7 3189 Horten

Kart: