Kongsberg Aviation Maintenance Services

Åpen søknad

Åpen søknad

 

ÅPEN SØKNAD

 

 

Har du fagbrev og/eller relevant arbeidserfaring der håndarbeid, nøyaktighet og høye kvalitetskrav er avgjørende? Har du kanskje andre kvalifikasjoner og utdanningsretninger du tenker vil være nyttig for oss er du velkommen til å levere en åpen søknad. 

 

Vi leter alltid etter dedikerte ansatte som ønsker å utgjøre en forskjell og bidra til å sikre en tryggere framtid.

 

Vårt hovedmål er å utvikle produkter og løsninger som fungerer i svært krevende miljøer og situasjoner, og til det trenger vi dedikerte ansatte som ønsker å utgjøre en forskjell.

 

Vi ser etter deg som:

 

 

 

  • Er nysgjerrig og motivert for å tilegne deg ny kunnskap som gir rom og muligheter for personlig og karrieremessig utvikling
  • Ønsker nye utfordringer, som kan bidra til et godt arbeidsmiljø og som kan være med å utvikle bedriften videre
  • Er selvstendig og ansvarsbevisst, men også har evne til å samarbeide godt i vårt mangfoldige team med dyktige fagarbeidere

 

 

 

Skiftarbeid må påregnes ved noen lokasjoner. 

 

Vi har produksjonslinjer som passer for flere ulike fagretninger, hvor man enten jobber med de samme produktene hver dag, eller hvor man har stor variasjon i oppgavene.

 

Mulighetene er mange.

 

Legg inn en søknad med søknadstekst, CV og eventuelle vitnemål/attester, og skriv litt om din motivasjon for å søke på stilling hos oss og hvilke kvaliteter/egenskaper som gjør deg til den rette kandidaten.

 

Vi kan tilby
Hos oss blir du en del av et faglig sterkt arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter. Du får en forutsigbar og fleksibel hverdag, og du får jobbe med spennende produkter og kunder. Vi tilbyr svært gode betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og aksjeprogram, i tillegg til velferdsordninger som treningsrom, bedriftsidrettslag m.m.

 

 

 

Hva skjer når du søker på en "Åpen søknad" stilling hos oss?

 

Vi har ikke alltid ledige stillinger, men vi er alltid nysgjerrig på den kompetansen som finnes der ute. 

 

Selv om vi kanskje ikke har utlyst akkurat den stillingen du ønsker å søke på så kan du levere en åpen søknad her. Vi lagrer din CV og Søknad i vår base i 12 måneder og holder oss jevnlig oppdatert. Vi tar kontakt med deg dersom du skulle ha den kompetansen vi har behov for når vi har det. Takk for søknaden og tiden du har brukt på å sende den til oss. 

 

  

Om oss
Siden starten på militær luftfart i Norge har Kongsberg Aviation Maintenance Services (KAMS) og forgjengerne spilt en betydelig rolle i norsk luftfartsindustri. Vi har endret og tilpasset oss utviklingen innen luftfart, men vår dedikasjon til innovasjon og pålitelighet har aldri endret seg. I dag er vi mer ambisiøse enn noen gang og vi er utrolig stolte over å være en leverandør i verdensklasse av vedlikehold, reparasjon og overhaling på tvers av flere flyvende plattformer, inkludert fly og helikoptre, men også motorer og komponenter. KAMS er også en av leverandørene av nye deler til et av de største flyprodusentene i verden.Søknader behandles fortløpende.

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven. 

Del på:

Referansenummer:

KAMS 04/23

Fylke:

  • Oslo
  • Østfold
  • Akershus
  • Buskerud

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Stillingstype:

Tekniker

Arbeidssted:

Kjeller/Rygge/Evenes/Bardufoss

Kontaktpersoner:

Linn-Kristin Løken

tlf: +47 98439866

Adresse:

Fetveien 80-84 2007 Kjeller

Kart: