Kongsberg IT

Har du erfaring med drift og support og ønsker å bidra i vårt IT-miljø?

IT Systemadministrator - Drift & Support

Visste du at Kongsberg Gruppen har et av Norges største Inhouse Softwarehus?

Vi i KONGSBERG IT er stolte av å jobbe i selskapet og vil at flere skal forstå hvor gøy vi har det!

Til avdelingen «Infrastructure & Operations» søker vi etter en positiv og lærevillig IT Systemadministrator som elsker å lære nye ting. Hos oss får du muligheten til å utvikle din egen kompetanse. Vi leter etter deg som er positiv og allsidig, og ønsker å bidra i vårt IT miljø med drift av systemer på både Linux og Windows baserte operativsystemer.

Arbeidshverdagen din vil bestå av mange og varierte oppgaver innen drift og support av blant annet Kongsberg Gruppen sin globale enterprise video infrastruktur, lisensserver og andre støttesystemer, samt å løse 2. og 3. linje supportoppgaver.

Øvrige oppgaver er design av nye løsninger, både on-prem og skybaserte, feilsøking i samarbeid med brukere, annet driftspersonell eller leverandører. Du vil også få muligheten til å delta i spennende IT og forretningsprosjekter!

I tillegg til å jobbe selvstendig, vil du også få sjansen til å samarbeide tett med andre relevante faggrupper og få muligheten til å tilegne deg kunnskap utover ditt eget fagområde.

For at du skal trives og lykkes i denne stillingen bør du være nysgjerrig og fleksibel, og trigges av å lære nye ting. Du bør også ha erfaring med drift og support i et større miljø, og gjerne i et selskap med fokus på sikkerhet. Det er en fordel om du har IT utdannelse, men det viktigste er erfaring med drift, server & infrastruktur, sammen med et brennende ønske om å tilegne deg ny kunnskap om mange ulike ting innen fagområdet. Videre ønsker vi at du har erfaring innen noen av disse områdene:

 • Windows og Linux server OS
 • Drift av enterprise video er en fordel
 • Erfaring med MS Teams og/eller Skype for Business er en fordel
 • Forståelse av hvordan virtualiseringsplattformer fungerer
 • Erfaring med drift av servere, gjerne i større miljøer
 • God forståelse av nettverk og brannmur

Hva kan vi tilby deg ?

 • Spennende utfordringer i et høyteknologisk internasjonalt miljø
 • Gode karriere- og utviklingsmuligheter
 • Et godt sosialt og faglig miljø
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Velferdsordning med blant annet treningssenter, hytteutleie og mye mer
 • Hybrid kontorløsning med fleksible ordninger for en god balanse mellom jobb og fritid

 

Vi behandler søknader fortløpende, så ikke vent med å søke!

Du som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Har du spørsmål kan du kontakte Kristin Maanum Natvig i Modis på tlf: +47 98204747 eller mail: kristin.natvig@modis.no

Vårt selskap er ingen døgnflue, vi har eksistert i 200 år og satser for fullt inn i fremtiden. En av våre styrker er at vi utvikler og tilpasser oss. Med vekst og utvikling blir det aldri kjedelig, og vi møter stadig krevende og kompliserte oppgaver som krever stor innsats og fokus. Videreutvikling og kompetanseheving er ikke bare fine ord, hos oss tar vi dette på fullt alvor. Mye faglig påfyll gis og det forventes at alle har lyst til å være med på de teknologiske endringene vi står overfor. Vi skal vokse både nasjonalt og globalt, og bli ledende innenfor våre fagområder.

I KONGSBERG IT vil du sammen med 180 kollegaer bistå alle forretningsområdene i konsernet, og få jobbe med varierte teknologiske utfordringer. Du er klar til å bli med på dette, ikke sant?

Du kan lese mer om Kongsberg IT her: https://www.kongsberg.com/no/careers/kongsberg-it/

Kongsberg by har mye å tilby, les mer her om du er interessert: https://www.kongsberg.no/

Del på:

Referansenr:

KIT: 50/21

Fylke:

 • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

26.01.2022

Arbeidssted:

Kongsberg, Asker

Kontaktpersoner:

Kristin Maanum Natvig

mob: +47 98204747

Adresse: