Kongsberg Satellite Services

Grunnet sterk vekst søker vi Software-utviklere

Software utviklere

Visste du at Norge har et selskap lokalisert i Tromsø som er verdensledende i Space-industrien? Kongsberg Satellite Services leverer satellittbaserte tjenester for miljøovervåkning og maritim situasjonsforståelse, herunder deteksjon av forurensning, skip og andre objekter til havs for kunder over hele verden. Vi er et spennende norsk teknologiselskap som består av engasjerte og flinke mennesker og vi får til imponerende ting sammen. Vi skal nå styrke vårt software-team med flere dyktige utviklere som kan bidra til å lage verdensledende produkter og tjenester i et spennende marked. Vi har mange spennende utfordringer å jobbe med, og du vil samarbeide med kollegaer som er best i verden i det de gjør i ulike disipliner.

KSAT samarbeider tett med kundene våre for å kunne bygge gode tjenester. For å levere tjenestene benytter vi egenutviklet programvare, samt at vi integrerer systemer utviklet av eksterne leverandører.

Vi har ansvar for:

 • flere APIer og integrasjoner med datastrømmer og eksterne systemer.
 • Systemene våre håndterer alt fra bildebehandling og deteksjon, til lagring og distribusjon av data.
 • For systemene våre er ytelse svært viktig, da vi leverer tidskritiske operasjonelle tjenester til våre kunder.

Kodebasen vi jobber i består primært av:

 • Python og C++,
 • samt noe Java og C#.
 • IAC gjøres med Terraform og Ansible.

Systemene kjører primært på Kubernetes og virtuelle maskiner i skyen og on-prem, samt på arbeidsstasjoner hos KSAT sine operatører. Vi bruker GitHub Actions til CI/CD.

 Dine arbeidsoppgaver vil bestå i å jobbe sammen med resten av teamet med å designe, utvikle og drifte systemene våre. Vi søker deg som er faglig interessert i utvikleryrket, liker å lære deg nye ting, og som trives med å jobbe sammen med andre. Arbeidssted er Tromsø.

 Kvalifikasjoner:

 • Høyere utdannelse i informatikk , men annen relevant utdannelse og erfaring vurderes også.
 • Gode kommunikasjonsevner både på et skandinavisk språk og engelsk.
 • Like å jobbe i team og ha gode samarbeidsevner.
 • Må kunne sikkerhetsklareres i Norge.

 KSAT kan tilby deg

En interessant og spennende stilling i en bedrift i vekst og med solid økonomi. Det er en organisasjon med fokus på kompetanseheving og utvikling. Vi legger opp til en høy grad av personlig vekst innenfor avtalt ansvarsområde. Vi er i en stor endring og du vil være en viktig bidragsyter i ditt team.

Vi har:

 • konkurransedyktig lønnsbetingelser, fleksitid, kursing, trening i arbeidstiden, svært gode helseforsikringer og pensjonsordninger, firmahytte, støtte til idrett m.m.
 • Vi er en sosial gjeng som gjør ting utenfor jobb, både i regi av bedriften og på privat initiativ. Her blir du inkludert fra dag én
 • Et miljø du garantert vil lære av – uansett kompetansenivå i dag. Du kommer til et miljø med høy kompetanse og med et sterkt ønske og vilje til å levere kvalitet i verdensklasse – i alle ledd i organisasjonen

 KSAT legger vekt på å sikre mangfold i bedriften ved å ta hensyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn under rekrutteringen.

 Stillingen krever at man oppfyller vilkår for norsk sikkerhetsklarering, samt kunne autoriseres og være skikket til stillingen. Sluttkandidater vil måtte gjennomføre en bakgrunnssjekk av Semac.

Del på:

Referansenr:

UtviklerEOengineerin

Fylke:

 • Troms og Finnmark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

16.04.2023

Arbeidssted:

Tromsø

Kontaktpersoner:

Jon Christian Richards, Project Manager EO Programs

tlf: +47 40612858

Mai-Eli Johansen, Director Engineering

tlf: +47 77600281

mob: +47 99701470

Martin Ernstsen, System Developer DevOps - EO Analysis

tlf: +47 91359893

Hjemmeside:

http://www.ksat.no

Adresse:

Prestvannvegen 38 9011 Tromsø