Kongsberg Defence & Aerospace - Missile Systems

Ønsker du om å jobbe i et av de mest spennende teknologimiljøene i Norge?

IT-ingeniør

Missile Systems, en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace, er på jakt etter en dyktig IT-Drifts ingeniør til å bli med i vår nyopprettede Test Support gruppe. Her vil du ha ansvar for å drifte og vedlikeholde datautstyr tilknyttet operativt testutstyr og være bindeleddet mellom produksjonstest og IT-avdelingen.

Vi ser etter en løsningsorientert person med IT-faglig bakgrunn, enten med en Bachelor i IT, IKT-servicefag m/fagbrev, Teknisk Fagskole eller som Ingeniør. Relevant arbeidserfaring eller personlige egenskaper kan kompensere for manglende formell kompetanse.

Som IT-Drifts ingeniør vil du få muligheten til å være kreativ og finne nye bedre løsninger som kan optimalisere hverdagen til testmiljøet. Du vil jobbe med drift og feilsøking på alt innenfor Software (Linux og Windows), Hardware og nettverk.

Vi kan love deg utfordrende og selvstendige arbeidsoppgaver, et godt arbeidsmiljø med faglig sterke og høyt motiverte kollegaer, samt konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger - inkludert hytteutleie!

Søknader behandles fortløpende, så ikke nøl med å ta kontakt med Christian eller Rasmus om du har ytterligere spørsmål om stillingen. Bli med på laget som er med på å sikre Norges og verdens forsvarssystemer!

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat.

For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven. Mer informasjon finner du på NSM sine sider. https://nsm.no/fagomrader/personellsikkerhet/sikkerhetsklarering/slik-blir-du-sikkerhetsklarert/

For mer informasjon om Kongsberg by, sjekk ut www.kongsberg.no 

Del på:

Referansenr:

DM:40/23

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

04.06.2023

Arbeidssted:

Kongsberg

Kontaktpersoner:

Christian Bergland Pedersen

mob: +47 92200661

Rasmus Rypdal

mob: +47 924 62 239

Adresse:

Kirkegårdsveien 45 3616 Kongsberg